podla mojho nazoru pytat sa naco je vlastne nestastna laska je asi taka ista blbost ako pytat sa na co je skola alebo daco ine (je jedno co) nestastna laska je sucastou zivota sucastou sveta a zazije ju takmer kazdy a ako to mam napisane aj vo svojom profile stratou niecoho doleziteho mozno zistime ze v nasom zivote je este nieco dolezitejsie alebo najdeme este daco cenejsie vdaka nestastnej laske moze najst mnozstvo chyb ktore ste spolu vo vtzahu s chalanom urobili a ked pojdes do noveho vyvarujes sa im alebo sa vyvarujes debilom a najdes na koniec toho praveho
a co sa tyka toho zabijania podla mna je to velmi prirychle konanie a velmi pesimisticke (ine slovo nepoznam ako by som to mohla povedat ) mozno neuvazene lebo aj ked moze velmi bolet ze sme stratili lasku stale je tu pre nas cely svet a on nas caka a nemozme prestat verit na lasku len preto ze jedna nevysla tak isto je aj hlupost prestat doverovat priatelom ked jeden sklamal alebo prestat snivat ked sa 1sen nesplnil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale inak, celkom zmysluplná otázka...taká na ktorú sa nedá nájsť odpoveď...možno je to na to aby sme sa učili z vlastných chýb...ktovie...
a co sa tyka toho zabijania podla mna je to velmi prirychle konanie a velmi pesimisticke (ine slovo nepoznam ako by som to mohla povedat ) mozno neuvazene lebo aj ked moze velmi bolet ze sme stratili lasku stale je tu pre nas cely svet a on nas caka a nemozme prestat verit na lasku len preto ze jedna nevysla tak isto je aj hlupost prestat doverovat priatelom ked jeden sklamal alebo prestat snivat ked sa 1sen nesplnil...
laska zacina usmevom,rastie bozkom a konci slzou:_(