Fanúšikovia iste vedia, že dnes naša futbalová reprezentácia prehrala s Walesom 5:2, jeden gól sme si dokonca dali vlastný. Hralo sa v Trnave. V tejto situácií ma serie viacero vecí.
Prečo keď sme hrali s Írskom na Tehelnom poli tak stál l
AK by stal listok 60 az 100 max 200 bude mozno plno bo na zapas proti takemu tymu nepride za min.cenu 500 sk skoro nik. bol som tam a ten stadion uz ledva stoji ma uz to svoje za sebou.
travniik bol celkom dobry ale futbal jedna hrôza.
dalej ta korupcia u nas je vecsia ako inde na svete lebo hraci s menami akych mame v repre hraju akorat gulove.uplne onicom a robia hanbu.
chcu si zvysit trhovu cenu.napr. preco dal na wales a irsko do branky neskuseneho prijebaneho seneckeho? picu hra kokot vie a ze nitra bola prva a on tam vtedy chytal nemeni nic na veci ze nasa liga je na picu a skusenosti v nej ziskas asi tazko.cobej contofalsky obcas maju na pisu den a dostanu goly ale ten jebo v branke dostal za 2 zapasy asi 14 striel a stoho 7 golov.trener by mal odstupit polovica tymu ako gresko vlasaty fuzaty krejci uz ani kopacki neobut jebnut tam slovaka toho sprosteho madara nehmeta a dat tam skusenych hracov co maju aspon 26 rokov a nie davat tam hracov co maju dokopy 10 rokov hraju v europe ale iba caj nalavicke podavaju.
stadion do pice radsej hrajme v senci a bude vypredane stale.
Len hambu nam robia a ja uz tyzden nemam hlas ako som sa snazil fandit.
tie kurvy na travniku ani nevedia behat nekombinuju a to ja co som hral futbal a obcas si zahram s kamosmi hrame lepsie netrenujeme staci pozerat premier ligu v anglicku a nieco sa uz naucim.ako tak pisem dostavam nervy bo spominam ako sme hravali za dusana galisa bol asi najlepsi trener v repre a po neuspechu ktory je premna aj tak najvecsi uspech v slovenskom futbale postup do baraze ho vsetci vypiskali buzeranti.
takze trener GAlis jednoznacne. v branke cobej alebo contofalsky maju uz nejake tie skusenosti obydvaja.
utok nehmet vitek mintal obrana ja karol mazo jano a stred pola pista stopka a nech nezerem moja sestra a vysledky pridu. len keby kocian aspon troska rozmislal.
w prwom rade ide o zazemie ktore maju nasi futbalisti...trawnik,stadion,podmienky na trenowanie..to by sa dalo porownat s tymom z prwej triedy na strednom slowensku...korupcia ked za muzsta ci w narodnom alebo ligowom hraju hraci,ktori na to maju,bohuzial len peniaze a kwalita im xyba..a co sa tyka listkow..xodil som w londyne na chelsea,alebo arsenal,a tam som dal niekedy za listok 600 sk, a nie to na trapnyx irow kde za mnou je burina a bordel..takto diwakow na stadion neprilakaju.funkcionarow by trebalo wymenit.od zakladu kazdeho jedneho...nehadzem winu na hracow,ale je zasa rozdiel hrat za slowensko za par desat tisic za celu kwalifikaciu alebo napr w rusku za dolare a maju to iste za mesiac...takto to funguje wsade...ale tah so seneckym.tak to ma prekwapilo..brankar ktory wyxyta sice slowensku ligu,nema co robit na medzinarodnom fore,kde proti nemu sa postawia hraci ako belamy alebo robbie keane...je to trosku rozdiel ako nejaky ujlaky..no myslim si ze budowat tym na mladyx,ku ktorym sa da par skusenyx hracow je to prawe smerowanie...hraci ako skrtel,had,cech,sapara,klimpl a hamsik maju buducnost...ak sa k nim prida este par mladikow w zahranici + mintal,wittek,contofalsky ktori to tam budu riadit tak myslim ze az taky zly tym to nebud...ale je prawda.galis dokazal dotiahnut slowesko do baraze..ja som za neho
podla mna je dobre ze ludia na futbal nechodia...ani tych 100 korun sa neoplati dat....zaplatis a mas s toho skoro picu....trener kokotov na ihrisko dava...on sa riadi podla svojich skusenosti ktore nazbieral za mlada ked hral 2 nemecku ligu a teraz je ten najlepsi futbalista aky kedy bol....brankarov samy kokot tam je ci contofalsky alebo ti ostatny...utok je totalne napicu...strely kade tade...do sveta...a vobec korupcia jak svina....a k tomu stadionu este tolko ze dobre ze tu ziadny nie je...kto by na nom hral druzina???...hokej mame dobry mame ms na rok 2011 myslim a pica sa deje....ja by som pozamestnaval ludi co taku pracu jak ti kokoti co tam sedia spravia za 30 tisic dajme tomu...a ne nejakemu chujkovi co sedi napici daju 100 litrov...to je nahlavu
Futbal je hra pre vsetkych. Spojme sa pre futbal. toto tusim niekedy vyspevovali,ale mam dojem, ze sa to nikdy nestalo...a nestane a k repre...momentalne mame nasu repre pre nas na smiech, alebo zaplakanie a pre inych fackovaci panak...asi tak
Ved nech davaju prilezitost mladym,niekde tie skusenosti nazbierat musia. jasne ze nebudeme dalsich 5-10 rokov favoriti...ale zacat sa niekde musi...vo vedeni nieje samozrejmostou uspech repre ale vlastne vrecka...90 percentne zmeny by SFZ prospeli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
proste, od slovenskeho futbalu nic neocakavam, beriem to iba ako male spestrenie zivota...
Slovenská repre a aj liga je jeden veľký shit a strata času.To už ja s kamošmi na ihrisku hráme lepšie
AK by stal listok 60 az 100 max 200 bude mozno plno bo na zapas proti takemu tymu nepride za min.cenu 500 sk skoro nik. bol som tam a ten stadion uz ledva stoji ma uz to svoje za sebou.
travniik bol celkom dobry ale futbal jedna hrôza.
dalej ta korupcia u nas je vecsia ako inde na svete lebo hraci s menami akych mame v repre hraju akorat gulove.uplne onicom a robia hanbu.
chcu si zvysit trhovu cenu.napr. preco dal na wales a irsko do branky neskuseneho prijebaneho seneckeho? picu hra kokot vie a ze nitra bola prva a on tam vtedy chytal nemeni nic na veci ze nasa liga je na picu a skusenosti v nej ziskas asi tazko.cobej contofalsky obcas maju na pisu den a dostanu goly ale ten jebo v branke dostal za 2 zapasy asi 14 striel a stoho 7 golov.trener by mal odstupit polovica tymu ako gresko vlasaty fuzaty krejci uz ani kopacki neobut jebnut tam slovaka toho sprosteho madara nehmeta a dat tam skusenych hracov co maju aspon 26 rokov a nie davat tam hracov co maju dokopy 10 rokov hraju v europe ale iba caj nalavicke podavaju.
stadion do pice radsej hrajme v senci a bude vypredane stale.
Len hambu nam robia a ja uz tyzden nemam hlas ako som sa snazil fandit.
tie kurvy na travniku ani nevedia behat nekombinuju a to ja co som hral futbal a obcas si zahram s kamosmi hrame lepsie netrenujeme staci pozerat premier ligu v anglicku a nieco sa uz naucim.ako tak pisem dostavam nervy bo spominam ako sme hravali za dusana galisa bol asi najlepsi trener v repre a po neuspechu ktory je premna aj tak najvecsi uspech v slovenskom futbale postup do baraze ho vsetci vypiskali buzeranti.
takze trener GAlis jednoznacne. v branke cobej alebo contofalsky maju uz nejake tie skusenosti obydvaja.
utok nehmet vitek mintal obrana ja karol mazo jano a stred pola pista stopka a nech nezerem moja sestra a vysledky pridu. len keby kocian aspon troska rozmislal.
aby sme mali koho ohovarat a na koho nadavat, predsa