a nepisem kratko ze ok aha hmm ale sa rozpisem vzdy dlhsie.. a cakam co na to kamoska povie a ona len napise ze je to dlhe..ako mna to vzdy nasere potom jej napisem ze idem prec dam ze nepritomny a nevsimam si ju
no mna by to nahnevalo to ano. Mne sa skor stava to, ze ja napsiem ... vydim, ze ta osoba je tam, povazujema zevraj za "velmy dobreho kamarata" vazi sa ma a tak dalej. Ale neodpoveda a je tam sranda, ze? Toto ma vie nahnevat. napsiem a ja ocakvam, ze tak do jednej hodiny mi odpise ale to sa nacakam aj 4 dni.
A musim uznat aj to, ze po vadsine pochybujem aj o tom. ze dakto cita to co ja napsiem
9. nejde o to co citim len ze ked uz nieco pisem tak sa snazim aby to malo hlavu a patu a nieje to kratke blaboly... zasa nic velmi dolezite ale ja tak je dost na prd ked odpise na to ked sa ho spytam ci si to precital , nieco v tom zmysle ze on necita co mu na birdzi pisu a ze len obcas prejde co mu napisali znami ... ale ze to bolo dlhe tha sa necelo .... njn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pisem spontanne prve co ma napadne..
a nepisem kratko ze ok aha hmm ale sa rozpisem vzdy dlhsie.. a cakam co na to kamoska povie a ona len napise ze je to dlhe..ako mna to vzdy nasere potom jej napisem ze idem prec dam ze nepritomny a nevsimam si ju
A musim uznat aj to, ze po vadsine pochybujem aj o tom. ze dakto cita to co ja napsiem
ale tak ... nedokazem potom ignorovat XD
neznamena ze sa mi to este nestalo
urcite nikoho nebudem nutit
nevedia o co prichadzaju
lebo ho povazujem za cloveka ktory si to precita a povie mi svoj nazor tak ale ked mu nestojim ani za jeho sprosty nazor tak potom naco mi je,????
no nie??
~_~ ano mal som na mysli konkr pripad
~_+ neviem co dodat proste ked nieco napisem a neprecita si to ta osoba ... tak dalej nepisem MVP ...