@kocurka Som hrdy na moju povahu snazim sa byt spravny clovek mam dobru povahu spravu ale zas citlivu .... aj ked uz to neni take ake to bolo ludia okolo nas kazia...
Mňa by zaujímalo, či sú všetci hrdolíci šuhaji hrdí na svoje líca, alebo sú naopak ich líca hrdé na nich, alebo ako vlastne celý systém hrdého líca funguje.
@tunidlo nad tým som už stihol premýšľať, keď som písal svoju odpoveď a nie, nemohol by som - keďže by som sa pričinil len o to, či tie telá existujú alebo nie a zvyšok by som neovyplyvnil, hoci na druhej strane tú hrdosť na svoje krásne vydarené deti aj tak trochu chápem
@17 z nehmotnych veci ale som hrda na to, ze mam miestami kontrolu nad svojim zivotom (as in rozumiem tomu, ze sest dni prelezat v posteli v hroze z interakcie s okolitym svetom mi urobi len horsie), som smartass a vo svojich ociach som dobry clovek, vnutorne ma uspokojuje moj hodnotovy a nazorovy system.
bol dom hrdy na svoje telo....niesom žiadny "narcis" ale cvičil som a išlo my to a dobre som vyzeral a bruško som schudol a urobili sa mi maličke tehličky a + darilo sa mi v športovani ale momentalne som lenivy nato aby som makal ale od dialšieho tyždna serem na hry na PC na rodinu na psika a budem makať a ked pridem domov potom psik,rodina, hry
ja som hrda na dlzku svojich noh do vysky (teda nie chodidla), bola som kedysi na hustotu vlasov ale uz vypadali...som na tvar oci aj na huste mihalnice, na plne pery, lebo take sa mi pacia viac nez ploche...a na rovne zuby, hoci farba nie je prave dobra...a na...sumernu postavu, hoci hmotnost nie je idealna...
@scenarista ja mám tehlicky vidno dosť, tak isto aj bicaky aj všetko, pretože ja makam každý deň... ale brucho mám jak z panciera keď napnem tak by ho ani neprestrelili pomaly, minule spolužiak vrazil lavicu do môjho brucha a nič sa nestalo potom zlé dopadol... ale on si to zaslúžil...
Hrdá ani nie, skôr vďačná. Čo sa týka povahy, tak za to, že som pokojný človek, aj v náročných situáciách, donedávna som bola aj veľmi trpezlivá ...a čo sa týka môjho vzhľadu, tak vraj mám pekné, veľké oči.
nie som hrdá ..skôr vysporiadaná a spokojná so svojím telom
hrdá by som mohla byť keby makám 6 dní v posilovni a vyzerám ako ženský Schwarzenegger...tam už môžem byť hrdá na svoju usilovnosť, snahu , disciplínu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Mňa by zaujímalo, či sú všetci hrdolíci šuhaji hrdí na svoje líca, alebo sú naopak ich líca hrdé na nich, alebo ako vlastne celý systém hrdého líca funguje.
A funguje v tomto vzťahu istá forma tranzitivity, alebo nie a mohol by si byť hrdý na telá svojich detí?
Ale keby som nenosila strojček tak by sa mi nepáčili.
A to je všetko.
A fyzicky sa tiež nemám na čo sťažovať, ale pracujem aj tak na zlepšovaní.
pery
aj mihalnice asi
celkom sumernu, aj ked hnusnu postavu
na moj hlas, to asi najviac
a z vlastnosti, mozno zmysel pre spravodlivost, viac mi nenapada..
*evil laugh*
hrdá by som mohla byť keby makám 6 dní v posilovni a vyzerám ako ženský Schwarzenegger...tam už môžem byť hrdá na svoju usilovnosť, snahu , disciplínu a tak