Načo učiteľky (riaditeľ) právo sr*ť sa do toho čo robíme mimo školy??
Proste by ma zaujímalo či má učiteľka (riaditeľ) právo nejako potrestať žiaka za to čo robí mimo školy, čo nijak zo školou nesúvisí a nie je to nič trestné a ani to nijak nesúvisí s nimi??
no potrestať myslím jedine ak by ťa chytili fízli pri razii napr., ale to je logické, keďže sa automaticky posiela aj nejaký papier do školy, inak, pokiaľ to neni nič v rozpore so školským poriadkom tak nie.
nikto tam nefajčí, nepije, je to cez víkend, školský poriadok to myslím neporušuje a keby aj nebolo to kurva v škole dopiči.. bolo to asi 3 kilometre od školy.. lenže pravdepodobne videla riaditeľka alebo kerá piča fotky na facebooku a robí z toho neviem čo.. pritom to bola debilná fotka na ktorej zo srandy spolužiak chytil spolužiačku za kozy.. a teraz všetci čo boli na ostatných fotkách vrátane fotografa majú zle.. len som chcela vedieť či ma právo za takúto hovadinu nám niečo urobiť.. a ak to právo nemá tak zajtra mám aspoň ju za čo vydierať až si ku nej prídem posedieť
@rothschild ale čo ju do toho?? riaditeľka je len proste ženská čo riadi školu do kerej musím jak prijebaná chodiť.. to čo žiaci robia cez víkend nieje kurva jej starosť..
Pokojne sa prieč systému, ale kým si nevieš vyhľadať nijaké bližšie právne smernice, prečo by jej konanie nebolo v poriadku, radšej ju nechaj sa vyrozprávať, vytrestať - aj tak Ti to v zásade ničím neuškodí a nadávanie tu ani inde Ti nepomôže.
Tak za takú blbosť, to podľa mňa nie. Veď to je trochu pošahané.
Ale inak majú to právo riešiť, všetko sa posiela na školu, bohužiaľ, je to také prijebané. Ale kedysi to bolo horšie, vtedy sa starali aj do toho, dokedy si vonku.
Ak je ta fotka volne dostupna na nete, tak robite zle meno skole, cize to moze mat nasledky. Samozrejme nesuhlasim s tymto komunistickym prezitom, ale zial vela s tym neurobis...
@mimon123 nebudem ti vypisovat somariny, bo nechcem byt za dakoho kto akoze pouca ... ale tes sa ze sa o teba dakto zaujima, mozu prist potom neskor v zivote aj take chvile, ze budes kazdemu dookola uplne ukradnuta ... a to je daleko horsi pocit jak ze riaditelka riesi vase chytanie sa za kozy .... neviem, dakedy ludia az casom pochopia, preco daktore veci boli dakedy tak ako boli ... sak ked bude daco pindat tak sa s nou skus normalne porozpravat jak s kamaratkou, ne jak s autoritou ... riaditelka je tiez normalny clovek a mozno sa tiez chytali za kozy s kamoskami dakedy (ale hej uznavam, ze existuje aj par uciteliek pic, ktore proste nechcu byt dobre a normalne, nech sa clovek akokolvek snazi s nimi vyjst ... snad to neni pripad vasej riaditelky)
Ja som toto nikdy nechápala. Keď som kedysi dávno chodila na ZŠ tiež sa srali do toho, čo robíme vo voľnom čase. Neviem, čo je ich do toho. Pravidelne som mala v škole nejaký "malér" a to ešte aj na strednej. A to sme ešte boli dosť taká škola že holubník. Ale na tom sa o pár rokov už budeš len smiať. To proste patrí k tomu všetkému. Nejak to proste prežiješ a je to....
ja som raz síce "musela" stiahnuť jednu fotku...ale to neriešil žiaden riaditeľ, len nejaký učiteľ bol mierne pobúrený, a to sa blblo v škole v šatniach po vyučovaní vtedy
@mimon123 inteligencia dievca moje, mozog treba pouzivat fb je aj nastroj na spehovanie respektive ziskavanie informacii o ludoch.. predpokladam ze mate nejaku skolsku fb stranku ci uz stranka skoly alebo triedy to je uplne jedno a polka z vas co ste tam opity na fotkach a obchytkavateš sa ma tu stranku v priateloch, cize LOGICKY to niekto zo skoly uvidi tie fotky..
aj ked pri dnesnej dobe uz po kazdej fotke zaznie veta-daj to na facebook , oznac ma, daj to na facebook a este ked ste pri tom mali vypite tak chapem ze Vas to napadlo az ked uz bolo neskoro :/ inak si myslim ze c robia studenti v piatky a soboty vecer je cisto ich vec naozaj by sa do toho skola nemala nijako miesat pokial neporuju zakon.. iny pripad je zase napriklad ak nemate 18 a policajti by vas chytili opitych.. ale pokial mate 18 a neporusujete zakon tak je skolu jeden velky cct do toho co robite piatky a soboty vecer
Odkedy si pamatam,vzdy sa do toho starali. Asi že ich úlohou je vychovávat buduce generacie. Nemohlo sa napr. chodit do isteho podniku,ale to este na zakladke...na strednej boli pindy,ze sa chodi do krcmu vedla školy,ze sa fajci,vystredne oblieka...a hej,v malom meste je tazke sa niekde rozsupnut. A najhorsi sú tí,co sa tvaria svatosvate
starajú sa iked je to blbosť... ako kebyže vykradnete obchod a chytia vás tak jasne ide to na školu tak riaditeľka vybuchne od zlosti ale za fotku jak sa ošahávate zo srandy... natom čo chce riešiť? a navyše ked to ani nebolo v škole...... no jedine jej slušne na pohovore vysvetliť že ste len srandu robili a tvariť sa že si ste to olutovali... a bude pokoj... lebo čím viac budeš odporovať tym horšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
napíš radšej pravdu, čo je za tým......
Ale inak majú to právo riešiť, všetko sa posiela na školu, bohužiaľ, je to také prijebané. Ale kedysi to bolo horšie, vtedy sa starali aj do toho, dokedy si vonku.
ahahahaha, nikdy
kde sa to nachádza v šk.poriadku?