Stratila som človeka ktorý mi bol viac ako len kamrád, celý život sa mi zrútil, nedokážem sa tešit, smiat sa, proste nedokážem bez neho existovat.. Neviem čo mám robit, najradšej by som tu už nebola
život je aj o takýchto veciach, v sekunde sa všetko pokazí a návrat je už nemožný...........jedine nova láska dokáže zabiť smútok a oživiť dušu k životu..........filip
aj ja som takto prišla o najlepšieho kamaráta. Bolo mi dosť dlho na blic. A cca rok mi trvalo, kým to pominulo. O dva dni sú to dva roky. Naozaj to chce čas, teraz len zatni zúbky. Trp, Jozef Mak
hore hlavu dievča, každému z nás sa už zrútil svet ( a nielen raz) a sme tu....áno, ono to bolí a je to zlé...ale ber to tak, že aj keď to tak teraz nevyzerá, čaká ťa niečo lepšie a krajšie niektoré veci sa jednoducho musia stať, aby sa mohli stať i iné veci
vyrozpravaj sa niekomu, co bude ochotny ta vypocut, vyplac sa, dostan to so seba von, pomenuj to. bude to tazke, ale pomoze ti to, aj ked to budes mozno potrebovat spravit viackrat
keby som ja takeho cloveka len jedneho stratila... ale raz sa dostanes do stavu, kedy ti to bude uz len maximalne luto. ale zit budes vediet a aj chciet.
@tomina mne to trvalo rok a 10 mesiacov,ale z toho času som rok zila tak naplno,ze sa mi splnili sny,ktore by sa mi pri byvalom asi nkdy nesplnili.jedno sa pomynulo,ale prislo nieco nove,a v mojom pripade ovela krajsie.boli tam casto aj zle obdobia.ale ked sa pozriem spat,tak som vlastne spokojnejsia.som s tym zmierena,dokazem si pustat spolocnu pesnicku bez toho,aby ma to trapilo a tak podobne.kvoli tomuto pocitu som rada,ze som sa nevzdala na zaciatku.
nie len ty si stratila takého človeka, ja som ich stratil dvoch... jeden už nie je medzi nami a druhému som ublížil a žijem... chce to naozaj čas... a hlavne to chce aby si ty chcela žiť a aby si sa chcela radovať !!!! tak rob všetko preto aby si bola šťastná a nie aby si bola smutná
Všetko ,čo boli raz rozfuka vietor. Viem že teraz máš takú dieru v sebe, a tú zaplníš len novou láskou. Bud čo najviac so svojimi kamarátkami a tými čo ťa majú radi, rob čo ta baví a nestrácaj čas tým , že to budeš oplakávať !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak rob co ta najviac bavi a snaz sa odvies pozornost od toho
zabudni na to, bav sa, rob co ta bavi a vzdy ked sa budu blizit smutne myslienky, odozen ich niecim peknym, inym krajsim...
viem, nie je to lahke, ale sprav to pre seba.
1. hlavne nerob blbosti, ktoré by si neskôr ľutovala...aj keď sa trápiš, neospravedlní to, ak urobíš niečo zlé...
2. nájdi si hobby, alebo aspoň nejaký únik (ale nie alkohol alebo drogy alebo sa posadnuto zavesiť na inú osobu!!!!!!)
3. nieže sa v tom utrpení budeš ,,kúpať" a prejdeš do stavu večný trpiteľ......