všetky možné chobotiny čo ma napadnú od toho, čo som denne robil, po predstavy čo by bolo keby neobjavili Ameriku etc. potom nemôžem zaspať a len ležím hore bruchom a kukám do plafónu
či tam je ten bubák alebo nie je. alebo či diabol teraz sedí na rohu mojej postele a sleduje ma. to mám odvtedy čo som s kamoškou viedol paranormálne konverzácie.
inak, zaspím skôr ako nad niečím začnem premýšľať.
Nad idiotinami, vymýšľam príbehy, rozmýšľam nad tým čo sa mi v ten deň stalo, ako sa mi ráno nebude chcieť vstávať, v hlave frflem na spolubývajúcu, ak si zasa robí do tretej ráno úlohu, alebo na kravy odvedľa, ak trieskajú dverami... myslím na kvantum vecí, zaspávanie mi trvá minimálne hodinu...
A niekedy ma, tak ako @surreal , prepadnú také tie myšlienky, že mi za chrbtom chýba humanoidné vyhrievacie teleso
som jediný, ktorý pred spaním nepremýšľa nad ničím? nevidím nejaký dôvod, prečo by som mal v posteli pred spaním rekapitulovať deň, vnemy a skúsenosti z neho. na druhej strane, možno je to tým, že chodím spať tak neskoro a na pokraji fyzického "bdenia", že mi "padnutie do spánku" trvá asi 3 zlomky sekundy.
(Vyše 30 príspevkov a ani jediná odpoveď "sex" ? )
Všetko možné a väčšina nemožného na tému "Čo keby..."; a tesne pred zachrnením rozvíjam alternatívne pokračovania svojich nepísaných literárnych veľdiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
takže nad toto už pár dní.
inak, zaspím skôr ako nad niečím začnem premýšľať.
Ako to že stále nespím ? ....
Nejak tak...
A niekedy ma, tak ako @surreal , prepadnú také tie myšlienky, že mi za chrbtom chýba humanoidné vyhrievacie teleso
Všetko možné a väčšina nemožného na tému "Čo keby..."; a tesne pred zachrnením rozvíjam alternatívne pokračovania svojich nepísaných literárnych veľdiel.