Ahojte, čo si myslíte o nadávaní v dnešnej dobe...
V minulosti to nebolo "pripustné" aby ľudia verejne nadávali a hrešili v spoločnosti aj mimo nej.
Ako to beriete? Ja nadávam ale skôr iba v partii.
Mne skôr vadia ľudia, napr v autobuse ak nejaká hlučná p
myslim si ze nadavanie nie je celkovo potrebne ale ak to cloveka uspokoji nech pokracuje ...sam na to doplati radsej ich nepocuvaj...myslia si ze su frejeri ked nadavaju ale vobec praveze su to ubohe decka ... staci sa im vyhybat
Ja nadavam lebo mi to je prirodzene.. Nie zas tak ze kazde druhe slovo nadavka, pouzivam ich ako pridavne mena, prislovky a tak.. hlavne ked nieco velmi odusevnele vysvetlujem, alebo objasnujem nejaku situaciu.
Je mi to dosť jedno. Nadávam, keď to tak cítim, alebo keď to najlepšie vyjadruje situáciu. Dokonca vraj sociológovia zistili, že človek, ktorý viac nadáva je úprimnejší.
niekedy nepovieš slovo ktorým chceš skutočne vystihnúť to čo potrebuješ bez toho. aby si nepovedal nadávku
nadávky sú potrebné, ale nie neustále..kurva!
u nás v práci jeden celkom fajn pánko furt nadával a sťažoval sa tak mu kamarát pustil toho Meliška z youtube a od vtedy sa tvári akoby bol na práškoch stále sa skoro smeje a je ešte viac v pohode ,neviem čo sa mu stalo
V dnešnej dobe.. sa nad tým už nepozastavujem. Len ma občas trkne ak niekto v bežnej konverzácii v buse alebo na ulici tak poriadne nadáva, no čo už..
btw ja osobne som iba raz v živote použila takú tú horšiu nadávku.. Inak never ever
Skor ma viac vie vytocit, ako sa deti chovaju, slopu, skacu do druhych, fetuju, prpste zhyralosti hrubeho zrna. ale celkovo za to nesie podiel vychova a aj okolie, kde vyrastaju a pod.,
@15 mna vie viac vytocit ked vidim kokota ako ty ktory vini za spravanie rodicov pricom ak maju doma zasraneho spratka s ktorym si nevedia dat rady tak nezmozu absolutne nic, ale zasa co sa da cakat od posluchaca europy dva, vyznavaca popu a citatela noveho casu, vsak?
btw no to či si mierila na tú partiu že počuje v bsue a stačí sa im vyhýbať to si jej poradila ako čo? má vysupiť o dve zastavky skôr a ís peši alebo čo?
každý nech si hovorí ako chce.
závisí to od inteligencie,osobného vkusu a štýlu.
kto ich má, vie sa bez nadávok zaobísť alebo ich používa ako korenie . vhodnou aplikáciou dodáva svojmu prejavu ten správny šmrnc
kto ich nemá, ten zo seba nádavaním urobí v lepšom prípade pozera, v horšom primitíva. chrapúň a primitív od prírody použitím nadávok svoj primitivizmus vždy len zdôrazní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nadávky sú potrebné, ale nie neustále..kurva!
btw ja osobne som iba raz v živote použila takú tú horšiu nadávku.. Inak never ever
btw no to či si mierila na tú partiu že počuje v bsue a stačí sa im vyhýbať to si jej poradila ako čo? má vysupiť o dve zastavky skôr a ís peši alebo čo?
závisí to od inteligencie,osobného vkusu a štýlu.
kto ich má, vie sa bez nadávok zaobísť alebo ich používa ako korenie . vhodnou aplikáciou dodáva svojmu prejavu ten správny šmrnc
kto ich nemá, ten zo seba nádavaním urobí v lepšom prípade pozera, v horšom primitíva. chrapúň a primitív od prírody použitím nadávok svoj primitivizmus vždy len zdôrazní.