ja nadávam hlavne v škole, často nadávam asi týmto spôsobom: Ty fatilienka chiznovitá, choď do krajiny kráľovnej Maud (to je časť Antarktídy) a vráť sa v podobe nakockovaného ľadu!!!!!!!
Nadavam vsade aj pred rodicimi a nevadi mi to. Patri to ku mne a nehanbim sa za to. Ja som si nikdy nedaval servitku pred usta a nic sa na tom nezmeni.Nevidim ani najmensi dovod. Dobre to vie uvolnit napätie a nervy. Bez toho by som po niekom hned skocil A mimochodom, mame to vsade,staci si pustit nase hip hop skupiny a len sa to tak sype vid Kontrafakt, h16 a podobne...
Podla toho v akej spoločnosti, ak som pri niekom kto nenadáva vobec alebo len velmi málo tak nenadávam ani ja, ak som zas s niekým kto hreší jak pohan tak, väčšinou použijem len zopár výrazov aby sme sa rozumeli ale nič extrémné, a aj tak je to skor po anglicky
ale zaobídem sa bez takýchto výrazov celkom v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
164 komentov
ale zaobídem sa bez takýchto výrazov celkom v pohode
to nadavky to je jebat...
ta ked sa nieco nepodari, ta treba sa psychicky uvolnit
ale ta stalo sa mi ze som sa strepal aj s rebrikom a siel som jak pila...5 minut vkuse jak taky pohan...