Ja nie.. Možno si niekto povie, že ja nadávam a čo je na tom zlé? Ale ja som to stále brala tak, že ja nechcem a tým skúsim veľkosť svojho ducha. Pretože kto nevie ovládať sám seba je podľa mňa slaboch najväčšieho kalibru. Veď my by sme mali ovládať našu myseľ, nie ona nás
čím ďalej tým viacej ..ale pri niektorých osobách čo ma poznajú dlhšie a nie su u mňa na to zvyknutí ani nie ..len také..slabé : DD až mi to príde trápne
nenadávam, myslím si, že sú aj iné, slušnejšie spôsoby vyjadrenia hnevu a neznášam, keď počujem mojich spolužiakov a spolužiačky nadávať. Oni sa asi nazdávajú, že pôsobia strašne dospelo, keď sa tak vyjadrujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale snažím sa obmedzovať,už naozaj,lebo často je to nevhodné a pôsobí to blbo/trápne.
Nahlas sa to obmedziť dá, v duchu ťažšie, ale musím, lebo na babách sa mi to strašne nepáči :/
radšej si od srdca zahreším na plné pľúca, akoby som mala rozkopať pol bytovky od zlosti.