Slecny/chlapi, nelezie vam na nervy ked opacne pohlavie nadava? Alebo to mate uplne na haku. Ja neviem ci som fajnovy, ale ked pocujem dievca povedat nadavku tak sa mi to uplne hnusi. Ja osobne dost nadavam (bohuzial... ale snazim sa to odnaucit), ale iba
vadí mi to, ak to používajú často alebo zbytočne, ale viem to tolerovať... v takom význame, že: hentá krava v bufete je riadne jebnutá. to je pochopiteľné
riť a zadok je rozdiel, takisto aj huba by si skôr mal nahradiť slovom hríb, i keď to tiež nie je to isté
Nenadávam a odnaučil sa to pri mne aj môj samček, občas mu ujde nejaké slovo, keď je v spoločnosti kamarátov, ale to vždy pekne skontroluje, či som to počula, alebo nie
vôbec mi to nevadí skôr sa cítim tak viac uvoľnene že fakt môžem hovoriť čokoľvek a nerozmýšľať nad tým, či poviem vulgarizmus alebo či tomu druhému vulgarizmy vadia
Inak teraz čo som kecal s jednou babou, tak mi to ani zas tak moc nevadilo a po čase som si na to zvykol ... Tá baba ale vlastnila krčmu, tak to bolo iné
ako ja to mam piči či niekto hreší alebo nie ... často som niekedy premýšlal že koho to vôbec napadlo nazvať slovo kokot vulgarizmom ....to je úplne choré a za všetko môžu určite pobožný
@colt1911 presne tak ako mohol niekto urcit niektore slova ako nadavky vsak su to normalne slova. my ich vnimame ako nadavky ale keby ich nikto neurcil ako nadavky a normalne sa pouzivali nikto by to neriesil.. podla mna to boli tiez nejaky pobozny co poculi tak hovorit skupinu ludi ktora sa odlisovala a nikto ju nemal rad
ja picujem od rana do vecera, ale v pripade zien som pokrytec, pretoze mi vadi aj ked nadavaju, slopu ci fajcia.. samozrejme pokym je to s mierou tak neriesim...
@silvus138 skor muzi neslusne, zeny slusne.. ved zeny su neznejsie pohlavie no nie? preto pre mna nie je nic horsie, ako ozrata, zgrcana, nadavajuca a od cigariet smradlava zena...
@colt1911 co už dobré ženy sa dostanú do neba zlé všade...
@tommyhot keď takto bežne vyzeráš, lebo si to samozrejme ako MUŽ môžeš dovoliť, tak Ti na Tvojej ceste životom želám veľa šťastia. A to niesom žiadna femisnistka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
vadí mi to, ak to používajú často alebo zbytočne, ale viem to tolerovať... v takom význame, že: hentá krava v bufete je riadne jebnutá. to je pochopiteľné
riť a zadok je rozdiel, takisto aj huba by si skôr mal nahradiť slovom hríb, i keď to tiež nie je to isté
Iné je to napr. pri sexe, tam mi nadávky nevadia.
ja som momentalne nasrata cize nejdem nadavat na ludi ktorym som podobna
ale ked' som sama doma a nasratá tak klajem jak dlaždič
u žien (ako som zistila) sa mi to dosť nepáči, napriek tomu mi robí celkom problém prestať nadávať jak pohan. hanbím sa
Veľká párty v pekle na veky vekou Amen!
@tommyhot keď takto bežne vyzeráš, lebo si to samozrejme ako MUŽ môžeš dovoliť, tak Ti na Tvojej ceste životom želám veľa šťastia. A to niesom žiadna femisnistka...
@tommyhot to je len TVOJ názor, podľa mňa je to otrasné u oboch pohlaví...