...tak pisem bo ma nahnevalo práve teraz že som doma a chcem mať klud a susedia prisli teraz domov a to víte v paneláku všetko pocuť!!!!!!! a som nahnevaná bo chlap škrieka po nej a ona zas po nom a tie oplzlé nádavky hnus je mi z toho na grc
...díík ale tu nepomožu ani sluchatka celej penelák sa trasie mnoo a telku mám dost hlučne ...už by mohli skončiť brrrrrr je mi zle raz to tam zle dopadne mám ciťáááka
a sou tu tupci ani domovník s tym nič nechce mať co už??
Sunbird: hehe, akoze zavolas im a objednas si: 2 cerstvo prepecenych policajtov prosim, platim cash
inac, je to fajn ze nerada pocuvas take nadavky. Ak je to v noci, tak porusuju nocny klud. A ak nie, tak to povedz rodicom ze ti to vyslovene vadi a nech sa s nimi porozpravaju (lebo pochybujem ze by ti tvoji susedia pocuvali akurat teba).
Nočný kľud je predsa nato, aby sa porušoval. V tom prípade len tých mierne nakúrených policajtov na čerstvo natrepaných susedov. (Koktejl a.k.a. Nočný kľud)
noo tak to presne viem o com hovoris, nad nami byvaju tiez taki susedia.. ten chlap je ozraty skoro kazdy den, to neprehanam, niekedy aj rano ho vidam stateho pod obraz bozi, a potom ci rano, ci vecer, pocut len samy krik od nich. Neviem ci aj nadavky, lebo on nieje velmi schopny suvissle hovorit vtedy, ale maju aj psa, ten zacne zavyjat a to potom im pekne vokaly robi do toho..
mimochodom ja som raz o štvrtej nabehla k susedom (kde sedeli aj moji fotrovci).. Áno,myslím o štvrtej ráno!!! a povedala som im, že ak tu "veseľku" do piatich minut nerozpustia, volám policiu... Myslím že mi na čele pulzovala žilka a vypadáli mi oči z jamiek.. Do dovch minut bolo ticho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
... naco je to dobré??? mám bláznov za susedov ludziaaa !!!!!!ssssssssss konec hlasenia
a sou tu tupci ani domovník s tym nič nechce mať co už??
inac, je to fajn ze nerada pocuvas take nadavky. Ak je to v noci, tak porusuju nocny klud. A ak nie, tak to povedz rodicom ze ti to vyslovene vadi a nech sa s nimi porozpravaju (lebo pochybujem ze by ti tvoji susedia pocuvali akurat teba).
sorry ze som vulgarna...ale fakt ako...to musis zakrocit..
ja by som hned sla
abo by som im to robila aj ja taky hluk