Poznám skvelého spisovateľa, ktorý by mal obrovskú šancu presadiť sa, keby neboli ľudia v tých vydavateľstvách takí zabednení a dokázali prísť na trh aj s niečim iným, ako s kuchárkou od ďalšej našej "celebriti" a slovenské fantasy pritom nie je až také p
aj ja som mala taku smolu, resp. som si ju zahodila ja sama..mala som moznost vydat moje ,,veldielo,, no laska robi s clovekom divy, ktore su niekedy viac na skodu ako na osoh...no a teraz nie som schopna uz napisat ani zmysluplnu vetu pretoze mi trava vygumovala mozog a dokazem zo seba vydat iba bla bla bla. ...
@kebonita treba najprv zacat publikovat v casopisoch nejake kratsie utvary alebo sa umiestnit/vyhrat nejaku sutaz, potom sa tomu zacat venovat pravidelnejsie a nechciet mat vsetko za dva roky/v dvadsiatich
Ak ma nejake texty na internete tak by si mohla hodit link. Inak nech to skusi u Kolomana Kertesza. Ak jeho dielo ma nejaku literarnu hodnotu tak Koloman ho vyda.
vieš koľko talentovaných ľudí behá po svete? plná riť. a nikomu to nevadí
teda niekomu hej a na to sú vymyslené súťaže a podobné
a treba si uvedomiť, že aj takú rowlingovú odmietli v kope vydavateľstiev a prinútili ju neuverejniť jej krstné meno, aby si mysleli ľudia, že je to chlap.
Čo čakáš od slovenska? Tu musí byť často zaujímavé hlavne meno, nie kniha. Ale tak nejak ma to netankuje. Dobrý spisovateľ, ktorý o to naozaj stojí si cestičky nájde
tu nejde o zabednenosť, práveže vedia čo robia, vydavateľstvá sú predsa len obyčajné firmy ktorých hlavným cieľom je zisk.. tu nejde o umenie, treba využiť módne trendy, dobré mená ktoré fičia a predať čo najviac, jednoduché.. Myslím že keby si bola v ich koži tak by si konala rovnako.. problém treba hľadať niekde úplne inde..
Podľa mňa to má má vcelku zjednodušené tým, ako to dnes funguje na internete. Matkin publikoval(a) najprv na nete, napríklad. Treba na seba upozorniť. Alebo si to vydať sám/u nejakého malého vydavateľstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
azda aspoň tak, keď nie inak.
teda niekomu hej a na to sú vymyslené súťaže a podobné
a treba si uvedomiť, že aj takú rowlingovú odmietli v kope vydavateľstiev a prinútili ju neuverejniť jej krstné meno, aby si mysleli ľudia, že je to chlap.
proste tento svet si ešte neuvedomuje veľa vecí