aby som to uviedla na pravú mieru - fotila polonahá, ale nie erotické fotky na birdz by som mala mať jednu z nich zverejnenú... nejednalo sa o erotiku, mal tam byť iba náznak erotiky... fotky plnili úplne inú funkciu - vlastne to bola práca do školy, pomohla som takto kamarátovi... bolo to umenie a preto som to aj zverejnila. inak mi osobne príde trápne fotiť sa v spodnom prádle, aby som ukázala "svoje prednosti", ak sa už v spodnom prádle odfotím tak pre umeleckého ducha a nie pre erotiku...
Ja som fotila táké fotky. Lenže na tých fotkách som nebola ja, ale moja sesternica mala na nich podprsenku a boli len pre jej frajera. Vznikli vážne pekné umelecké fotky.
mám dotaz je v tom nejaký rozdiel v plavkách, alebo v spodnom prádle myslím podprsenka a gatky myslím to tak, že any v jednom prípade nieje nič vidieť čo je pod tým
ja som nafotila,ale skôr také umelecké a za to sa veruže nehanbím niektoré som mala aj na nete...a ešte fotiť budem a to budu fakt umelecké vďaka jednému milému človekovi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale potom som ich vymazala, necítim potrebu odhaľovať čo má byť zahalené (aspoň nie na internete )
príde mi trápne a detské ukazovať na verejnosti niečo,čo patrí "do spálne"
takže tak