No tak začnime takto ... mal som kamarata a ten mal babu chodili spolu 1 rok aj 8 mesiacov ... proste pohodka bral som tu babu jako len kamaratku ani som si ju nevsimal vsak vtedy ked oni chodili mal som zaujem o ine baby .. thaa ale pred nedavnom sa
Na dementa sa kasly.A svina je on ked podjebal.Nemas co riesit on si to pokazil a ty si sa zalubil niesi svina ty ale on.A dufam ze ti to vydrzi stou holkou.
Nuz ono je to pochopitelne... Teda ak ju lubi/l tak je to cerstve (aj ked ju podjebal, zas v tom laska byt nemusela) tak je to pre neho tazke. Aj ked si za to moze sam...
Takze skor by som sa tejto teme vyhybal a moc sa neukazoval s nou jemu na ociach nech ho to prejde a mate pokoj.
Hmmm..ja ma nieco podobne.ale tak podla mna ona by si mala vybrat.pretoze 1 rok aj 8 mes.to je dost dlha doba.Aby si si snou nezacal a ona aby sa potom nerozhodla pre neho.a ab ysi ty netrpel.bo neviem co by si potom robil.NEchaj to na nu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Takze skor by som sa tejto teme vyhybal a moc sa neukazoval s nou jemu na ociach nech ho to prejde a mate pokoj.