Viete mi niekto poradit nejake cviky s vlastným telom alebo na strojoch izolovane - variantu drepov s roznym uchopom činky ? nebudem ich moct vykonavat určitu dobu, tak či mi viete poradit nieco podobne tomu čo zapaja svalove partie tak ako oni ...
vdaka
zalezi na tom kolko miesta mas a aky druh cinky...
ale tak chodenie s cinkou je tiez dobre. Drep s cinkou s vystrenymi rukami, tam sa zapada aj chrbat a ramena.
@333xander - ano vypady a leg press si dávam ...a nemozem kvoli chrbtici - mam ju mierne oslabenu v tieto dni a ked robim drepy som to najviac cítila...nechcem to dráždiť
@nemethissan nevedel som to vycitat z tvojho popisu, takze som to takto napisal
inak na nohy je este aj predkopavanie /ale to je izolovany cvik/, zakopavanie /detto/, stupanie na stolicku alebo lavicku, a este dost ich je
+ treba skusat, improvizovat a posuvat svoje hranice vzdy smerom dopredu, pomaly ale isto
najblizsi cvik k drepu co sa tyka pohybu a zatazenia svalov na nohach je asi leg-press. Ak ta boli chrbtica skus drepy s vyskokom, alebo este drep na bosu (taka gumena pologula,ak to mas k dispozicii) netreba nejaku zataz a aj s vlastnou vahou sa tam da celkom potrapit tie nohy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale tak chodenie s cinkou je tiez dobre. Drep s cinkou s vystrenymi rukami, tam sa zapada aj chrbat a ramena.
celkom v pohode, su tam tie 3stranky takze na vyber mas vela
inak na nohy je este aj predkopavanie /ale to je izolovany cvik/, zakopavanie /detto/, stupanie na stolicku alebo lavicku, a este dost ich je
+ treba skusat, improvizovat a posuvat svoje hranice vzdy smerom dopredu, pomaly ale isto