nie som gazdinka, ale nebude. hnedy chuti tak trstinovejsie, kavovejsie, alebo ako to prirovnat. Osobne mi chuti viac, ale to je len taka chutovka z casu na cas, obycajnym urcite nic nepokazis
vedsinou predavany hnedy cukor je iba biely zafarbeny... treba si kontrolovat kvalitu ale istota na zdrave sladenie je med samozrejme priamo od vcelarov
@biancadetolle fakt nechápem čo sa ti nezdá na stévii ktorá je 100 krát lepšia v každom ohlade ako ktorýkoľvek cukor
a nie je to marketingová kokotina ako accaico
@mm47
maťo prepáč, ja som sa nesmiala na stévii, ale na tom, že to tvrdíš ty.
naozaj som zabudla, že si študoval potravinárstvo a aj keby si s ňou nemal skúsenosť poznať musíš
takže, ešte raz sa ti ospravedlňujem
@biancadetolle v pohode šak smej sa jej koľko chceš, ona nebude smutná ja len že už som počul aj také hlášky akože je strašne škodlivá a tak...
Ja som mal marketing hlavne , účtovníctvo atď, potravinárstvo moc neovládam , ale viem dosť o zdravej výžive
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kludne použi normálny cukor, nič s tým nepokazíš
och maťo, ja som zabudla, že si študoval potravinárstvo
tak sa ti hlboko ospravedlňujem
a nie je to marketingová kokotina ako accaico
maťo prepáč, ja som sa nesmiala na stévii, ale na tom, že to tvrdíš ty.
naozaj som zabudla, že si študoval potravinárstvo a aj keby si s ňou nemal skúsenosť poznať musíš
takže, ešte raz sa ti ospravedlňujem
Ja som mal marketing hlavne , účtovníctvo atď, potravinárstvo moc neovládam , ale viem dosť o zdravej výžive