rituál mi absolútne neprišiel strašidelný.... mám radšej psychologické horory...ale zase kokotina ako strangers pri ktorej som sa viac ujebávala ako bála to tiež nie je ono.... neviem, už dávno som nevdela strašidelný film....
ale jeden z NAJHNUSNEJšíCH filmov aké som videla je určte human centipide 2!!!! to som sa fakt nedokázaa donútiť pozerať....ani on ma nedonútil
Pre mňa hlavne Tí druhí, aj keď tam nie sú nejak strašidelné scény ale ked som to videla prvý krát a zistilo sa že mŕtvi sú oni tak to bol taký šok až ma striaslo a celkovo atmosféra toho filmu je taká pochmúrna a nicole kidman to zahrala podľa mňa veľmi presvedčivo....a potom ešte silent hill, aj ked ani ten nie je strašidelný ale páči sa mi
@patricino The Rite je podľa mňa veľmi dobrý film, ale to je taký podkožný strach, dlho sa buduje tenzia a divák sa musí doň úplne ponoriť, pretože tam nie sú momenta na zľaknutie a v podstate ani krv...
z toho vyplýva, že absolutne nechápem reakciu @klaudiqaaa pretože tento bol práve vynikajúco desivý na tej psychologickej rovine.
U mňa naj je už spomínaný The Grudge - lebo je to proste fucked up celé, pri tom filme si chvíľku človek neoddýchne, v správnom prostredí to má seriózny dopad.
@blackrisq každý má strach z niečoho iného... So mnou proste filmy v ktorých vystupuje diabol a takéto svetské veci proste nehnú... Som neveriaca a tak ako neverím v boha neverím ani na satana a preto takéto filmy nezaraďujem medzi psychologické, ale medzi tie ako napr Znamenia, Hory majú oči atď, ktoré sú pre mňa natoľko absurdné, že nemám mať dôvod mať pri nich strach, keď sa mne niečo také stať nemôže.....
"Neznášam" napr duchárske filmy (komédie ako parnormal activity nerátam), tie už nepozerám keďže zvyknem byť často sama doma a na duchov verím...
Neviem či si videl Hide and seek... je to skôr thriller než horror, ale veľmi sa mi to páčilo, keďže do poslednej chvíľky divák nevie, čo je vo veci... Tak isto sa mi veľmi páčlo Shrooms, pretože to sú filmy, ktoré človek môže zažiť, ak sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.. to je niečo, z čoho mám fakt strach....
@klaudiqaaa dakujem za objasnenie postoja, beriem to... akurat, viera ma tiez psychologicku podstatu, takze urcite by som The Rite nevyclenil mimo psychologickych hororov, bez ohladu na to, ci sa to v realnom svete moze alebo nemoze stat
Nevidela som ich zas až tak veľa. Nezvyknem sa pri horroroch báť a väčšinou mi pripadajú trápne, takže ich ani moc nepozerávam. Ale spomedzi tých, čo som videla, bol najlepší asi Grave Encounters.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo upír nosferatu ale to fakt že iba pre našincov O____o inak zaspíš
ale jeden z NAJHNUSNEJšíCH filmov aké som videla je určte human centipide 2!!!! to som sa fakt nedokázaa donútiť pozerať....ani on ma nedonútil
ale ked som bol malicky, zo zvucky aktov x som sral kocky od strachu
@flyleaf hej tí druhí boli fajn ale nakoniec som sa nebála
ja som sa asik najviac bála Akty X keď som mala 6 ...to zanechalo silnú traumu a nie som schopná ich už pozerať
z toho vyplýva, že absolutne nechápem reakciu @klaudiqaaa pretože tento bol práve vynikajúco desivý na tej psychologickej rovine.
U mňa naj je už spomínaný The Grudge - lebo je to proste fucked up celé, pri tom filme si chvíľku človek neoddýchne, v správnom prostredí to má seriózny dopad.
"Neznášam" napr duchárske filmy (komédie ako parnormal activity nerátam), tie už nepozerám keďže zvyknem byť často sama doma a na duchov verím...
Neviem či si videl Hide and seek... je to skôr thriller než horror, ale veľmi sa mi to páčilo, keďže do poslednej chvíľky divák nevie, čo je vo veci... Tak isto sa mi veľmi páčlo Shrooms, pretože to sú filmy, ktoré človek môže zažiť, ak sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.. to je niečo, z čoho mám fakt strach....
inak sa nezvyknem bat pri ziadnom, dobre spraveny bol ten spominany a Exorcista napr. , alebo Hitchcockove Psycho