Kruh jednotka, uplne ma uputal, lebo som ho videla este ako dieta.. Fakt som tomu dost uverila inak su horory v podstate nudne, na jedno kopyto a suche.
Insidious, Hruza v Connecticute, Ti druhi, The Omen, Žena v čiernom ... na tych som sa dobre bal .. ak ak chceš nejaky krvak tak si pozri American Psycho, fakt že psycho film
pri Insidious som myslel ze zosediviem, inak vyborny horror je aj seria REC, avsak pri tom sa clovek az tak neboji ale je to taky po p.... horror ze sa pred filmom nadychnes a vydychnes az po filme
Chata v horách jednoznačne hlavne tým dejom neotrepaným ... a potom úúúplne úžasný perfektný seriál podľa mojich predstáv dlho som čakala kým taký vymyslia Walking Dead vrelo odporúčam
najhorsi horor je bez svetla a bez zbrane (napr noza) stravit hoc aj hodinu strateny v neznamom lese kde pobehuje diva zver (diviaky, lisky, a pravdepodobne aj medvede).. to neprajem nikomu zazit, kazdy suchot naokolo,.. ale najhorsie je ze potme nevidite na cestu, ci vas na dalsom kroku necaka niekolkometrovy pad alebo podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nič nemalo na DEAD SILENCE.
skoro som umrela
videla som len začiatok a stačil mi