Teraz nevravím o hre ale o tom že keď tam má tú NASA strojovňu že by nemal byť problém vyrobiť z toho zvuk pripomínajúci klavír ale on stále dáva tie syntetické zvuky ako z dákeho CASIA za 1000 sk...
Podľa mňa klávesáci kotrý vedia dobre hrať, ale zároveň neotravujú sú Wakeman (Yes), Banks (Genesis), Hammer (Mahavishnu orchestra), Lord (Deep Purple)...
Jedine kde to Rudessove bláznenie sedí je v Liquid Tension Experiment.
Kto chce ale vidieť psycho, odporúčam Keitha Emersona na jeho orgáne:
sice som skalny fanusik Rudessa, ale ink a vincent maju pravdu. je tam pocut ista zmena od 6DOIT a SFAM. staci si pustit Overture 1928 alebo About To Crash(reprise). kde sa podela ta energia ta zivost co bola v tych skladbach. ale aj tak.....rudess robi ovela lepsiu pracicku v jeho solovych projektoch ako z DT. tymto nexcem povedat ze by mal odist. ale len tak pre porovnanie skuste si vypocut rudess/morgenstein project a hned potom systematic chaos, a uvidite
Pavook ma pravdu. Totalne s nim suhlasim!!!! Wakeman je tiez bohovsky, ale Rudess........... No naozaj si pustite systematic chaos a potom sudte. Hoci mne sa tiez nepaci, ze Rudess v jednom svojom albume skopiroval skladby, ale to niekedy robia aj ti najlepsi hudobnici,nemam pravdu???????????????????????
Rudessgirl5: Rudess kruto "ukradol" a skopiroval v jednom svojom albume nejake veci od niekoho ineho(Steve Vai),ale nie uplne celu skladbu...pre mna to je ale drzost.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teraz nevravím o hre ale o tom že keď tam má tú NASA strojovňu že by nemal byť problém vyrobiť z toho zvuk pripomínajúci klavír ale on stále dáva tie syntetické zvuky ako z dákeho CASIA za 1000 sk...
Rick Wakeman toto čosi má.
Aj jeho hre čosi chýba. Podľa mňa je zbytočne samoúčelný. Proste v každej skladbe musí mať sólo, len aby bolo, a vyľudzuje nejaké zvuky.
Rudess JE najlepší klávesák akého DT mali, ale od albumov SFAM a 6DOIT sa veľmi "zosamoúčelnil".
Odporúčam sólo z Cinema show od Tonyho Banksa (Genesis) alebo Yes - Siberian Khartu. Jedno sólo, ale veľmi kvalitné.
A áno Vincent_Vega, aj mne Rudesove sóla pília uši.
Jedine kde to Rudessove bláznenie sedí je v Liquid Tension Experiment.
Kto chce ale vidieť psycho, odporúčam Keitha Emersona na jeho orgáne:
sice som skalny fanusik Rudessa, ale ink a vincent maju pravdu. je tam pocut ista zmena od 6DOIT a SFAM. staci si pustit Overture 1928 alebo About To Crash(reprise). kde sa podela ta energia ta zivost co bola v tych skladbach. ale aj tak.....rudess robi ovela lepsiu pracicku v jeho solovych projektoch ako z DT. tymto nexcem povedat ze by mal odist. ale len tak pre porovnanie skuste si vypocut rudess/morgenstein project a hned potom systematic chaos, a uvidite