Papa Roach bol super, ale s kazdym dalsim albumom sa postupne presuvaju k uplne inemu zanru (co sice nie je vyslovene zle, ale uz to nie je Papa Roach ako na Infeste)
Disturbed mam tiez strasne napocuvany. Mozno az priis a uz mi to vsetko znie rovnako.
Ked mam vybrat podla toho co aktualne pocuvam najviac, tak by som vybral asi POD / Static-X, ale inak celkovo dobry vyber. Kazda jedna skupina mi presla playlistom (co sa mi tu v podobnych vyberoch casto nestava)
okrem 7,9,10 poznám-počúvam-mám rada šetky ... a neviem, niektoré z nich sa mi nezdajú ako nu-metal .. ale ja nie som odborník .. takže no hlasujem za 1,2,3,4,5,6,8
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Disturbed mam tiez strasne napocuvany. Mozno az priis a uz mi to vsetko znie rovnako.
Ked mam vybrat podla toho co aktualne pocuvam najviac, tak by som vybral asi POD / Static-X, ale inak celkovo dobry vyber. Kazda jedna skupina mi presla playlistom (co sa mi tu v podobnych vyberoch casto nestava)
Btw. z vymenovaných kapiel je to práve SOAD
ale inak si fakt myslim ze ten static-x, lebo pri tych ostatnych mi to obcas pride, ze akosi presli casom na EMO