najlepsi sladak? asi taky, co vam nahrnie slzy smutku do oci, usmev nad tym co bolo dobre na pery a zahreje na dusi spomienkou na dobre, co je zial za vami... dobry sladak je ten, ktory ste zdielali so svojou polovickou v urcitej zivotnej dobe. taky, ktory vam daval pocit, ze ste len vy dvaja a ze ta pesnicka je robena pre vas...
pre mna to bola od h16 a tiny ta pesnicka, ktora sa zacina slovami: hej, pod so mnou von, chcem ti povedat, kto som a chcem vediet kto si ty...
bola taka, ako sme boli my dvaja. s dobrym podmazom, pevne spojena s rytmom, hlboka a uprimna... aspon nam tak pripadala... kedysi...
sladak?? fuuha..hudba je krasna a ked je pomala, ma take to svoje caro..a ked ste s tym, koho mate radi,tak vela ludi si dava sladaky ako ten "svoj" neviem co to ja mam dnes za naladu taku inu heh..no ale k tym pesnickaaam..
..Zoombie-Dying in the sun aspon dufam ze sa to tak pise..pekna pesnicka mi pripomina kamarata,ked sme boli povadeni
..Jan a Frantisek Nedvedovi-Podvod..tak toto je dost pekna pesnicka a hlavne text ma fakt dobry ..sa mi paci strasne toto tam :,,Kolikkrat clovek muze mit rad, tak opravdu z lasky..jednou, ci dvakrat to ne, i jednou je dost" ...
..Nazareth-Love hurts.. :´( moja naj..pretoze tato pesnicka mi pripomina jedneho cloviecika s ktorym to veeeelmi zle dopadlo kvoli mojej blbej povahe vzdy, ked ju pocujem, tak si nanho spomeniem..a slzy mam vzdycky na kraji a velakrat si aj poplacem.. (((((
..heh..Louis Amstrong-What a wonderfull world..neviem ci to je sladak al. nie.. ale jednoducho pekna pesnicka pomala krasna na pocuvanie mam rada jeho hudbu,stara,ale dobra ..tiez mi toho vela pripomina teraz zrovna Carefour v ZA )neviem preco hehe..
..urcite aj nieco od Guns´n Roses ..ti maju krasne pomale pesnicky..napr.teraz mi hra Don´t you cry tonight..
..aa Elan ma naaadherne pomale pesnicky sladaky oni ich maju hodne, napr. sa mi paci Laska, Laska..ci ako to jee..neviem nazov ale sa tam spieva tak heh ..alebo aj Bosorka ale to nie je sladak ci je?!..ja vobec neveim sa teraz takto zorientovat ale ta pesnicka je uzasnaaa.. moja naj od Elanu
..Black-Wonderful life..taka "jemna melodia" skor.. ale pekna pesnicka, pri nej som si tiez na mnoho veci spomenula..sa pri nej fajnucko zaspaava..heh..
..Kix-Don´t Close Your Eyes..to by som tu ani nedala, keby mi nehrala tak preco neuviest, zee?? ale pekna je pekna aj taaatoo..ani neviem odkial som ju vyhrabala..
..Chinaski?!(neviem)-Vinarna u Valdstejna )..kto pocul,ten vie
..Whitesnake-Is this love..tato pesnicka mi pripomina moje najtazsie obdobie mojho zivota ktore bolo fakt dost krute drsne proste..som rada ze uz je to za mnou..
tak jasne ze je este mnohooooooooo krasnych sladakov, balad a neveimcoh ale nebudem tu vypisovat miliontoho ze? ..
jasne ze Guns- Knockin.......a potom vsetky ostatne.a este by som chcela...raz som pocula v radiu taku pesicku..strasne pomalu..taky chlap spjeval..a furt sa tam opakovalo ,,mmmmmmhhhhhhmmmm´´...... .....asi som moc neporadila, ale nevjete tak nahodou njekto co by to mohlo byt????bola by som rada...moc sa mi pacila....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
3 doors down
Joe Cocker - You Are So Beautiful
Bruce Springsteen - Streets Of Philadelphia
good charlotte - the truth
Seal - Love's Divine
3 doors down - here without you
R.E.M. - Everybody Hurts
u2 - with or without you
U2 - One
The Fray - How To Save A Life
Robert Downey, Jr. + Sting - Every Breath You Take
je ich este dost vela tak to len tak zopar som napisal a bol by som rad ked aj vy nieco prihodite..diky
» www.have-dog.com/coldcase/...
pre mna to bola od h16 a tiny ta pesnicka, ktora sa zacina slovami: hej, pod so mnou von, chcem ti povedat, kto som a chcem vediet kto si ty...
bola taka, ako sme boli my dvaja. s dobrym podmazom, pevne spojena s rytmom, hlboka a uprimna... aspon nam tak pripadala... kedysi...
Wet Wet Wet - Love al around
Anastacia feat. ramazotti - I belong to you
Elán - Zaľúbení
pri týchto pienňach sa mi vynátajú konkrétne krásne spomienky na ktoré si vždy spomeniem ich hrajú v rádiu.
Scorpions-Still Lovin´ You
No Vacancy- Heal Me I´m Heartsick
1.Richard Marx - Angelia
2.Richard Marx - Right Here Waiting
3.Scorpions - Send Me An Angel
4.Guns N Roses - November Rain
5.U2 - With Or Without You
6.KISS - I Still Love You
7.Winger - Miles Away
8.Winger - Under One Condition
9.Whitesnake - Is This Love
10.POP - Patrick Swayze - Shes Like The Wind
Chicago - You´re the inspiration
Stevie B - Because I love you
Milli Vanilli - Girl I´m gonna miss you
Haddaway - I miss you
All 4 One - I swear
Jennifer Rush - Broken heart
atd
Marillion - Kayleigh
Marillion - Lavender
Pretenders - I'll stand by you
Brian May / Freddy Mercury - Too much love will kill you
a mnoho ďalších klasických slaďákov
Lionel Richie & Diana Ross - Endless Love
Glen Madeiros - Nothing's Gonna Change My Love
Adam Cohen - Cry Ophelia
samozrejme Braňo Adamec - Everything I do I do it for you, Please forgive me
Heart - Alone
Berlin - Take my breath away
Eric Clapton - Wonderful tonight
1.Guns'n'Roses - November Rain
2.Mary J Blige - Be With You
3.HIM - Funeral Of Heards
4.Sting - Shape of my heard
5.Natasha Bedingfield - Bruise Easily
ked ma nieco napadne, tak doplnim...
EQ
a wet wet wet
a hlavne jedna ale musím si zistiť ako sa volá neviem si ani za nič spomenúť ale je nadhérna a pripomína mi priateľa
coldplay- the scienist
aerosmiths- i dont want ot miss a thing
elan- amnestia na neveru
simple plan- untitled
imt smile- opri sa o mna
2. Simple plan - perfect
3. U2 - With or without you
4. Eric Clapton - Tears in heaven
5. The Fray - How tu save a life
Asi tolko momentalne ma napada... urcite je toho viac, ale teraz ma napada asi tolkoto
2.Duran Duran-Ordinary world
3.Reamonn-Star
4.Robbie Williams-Angel
5.Mariah Carey-Without you
RICHARD MARX _ RIGHT HERE WAITING
DEPECHE MODE _ SOMEBODY
COUNTING CROWS _ COLOURBLID
a dalsie:
TRULLY MADLY DEEPLY _ SG
MC Erik a Barbara -Ked pride laska
Sylver - in your eyes
Kenny G . the moment
Stevie B - because I love you
BryanAdams PleaseForgiveMe
Calling- Could It Be Any Harder
exil kamarat
enigma Return to innocence
Sylver lovesong
Blessid Union of Souls - I Believe
David Gray - This Year's Love
Chantal Kreviazuk - Feels Like Home
Hoobastank - The reason
Vanessa Williams ft. Brian McKnight - Love Is
Vanessa Williams-Save the best for last
Sinnead O'Connor - Nothing Compares 2 U
J Blung GBM LOVER
asi vsetko viac ma nenapada momenttalne...
..Zoombie-Dying in the sun aspon dufam ze sa to tak pise..pekna pesnicka mi pripomina kamarata,ked sme boli povadeni
..Jan a Frantisek Nedvedovi-Podvod..tak toto je dost pekna pesnicka a hlavne text ma fakt dobry ..sa mi paci strasne toto tam :,,Kolikkrat clovek muze mit rad, tak opravdu z lasky..jednou, ci dvakrat to ne, i jednou je dost" ...
..Nazareth-Love hurts.. :´( moja naj..pretoze tato pesnicka mi pripomina jedneho cloviecika s ktorym to veeeelmi zle dopadlo kvoli mojej blbej povahe vzdy, ked ju pocujem, tak si nanho spomeniem..a slzy mam vzdycky na kraji a velakrat si aj poplacem.. (((((
..heh..Louis Amstrong-What a wonderfull world..neviem ci to je sladak al. nie.. ale jednoducho pekna pesnicka pomala krasna na pocuvanie mam rada jeho hudbu,stara,ale dobra ..tiez mi toho vela pripomina teraz zrovna Carefour v ZA )neviem preco hehe..
..urcite aj nieco od Guns´n Roses ..ti maju krasne pomale pesnicky..napr.teraz mi hra Don´t you cry tonight..
..aa Elan ma naaadherne pomale pesnicky sladaky oni ich maju hodne, napr. sa mi paci Laska, Laska..ci ako to jee..neviem nazov ale sa tam spieva tak heh ..alebo aj Bosorka ale to nie je sladak ci je?!..ja vobec neveim sa teraz takto zorientovat ale ta pesnicka je uzasnaaa.. moja naj od Elanu
..Black-Wonderful life..taka "jemna melodia" skor.. ale pekna pesnicka, pri nej som si tiez na mnoho veci spomenula..sa pri nej fajnucko zaspaava..heh..
..Kix-Don´t Close Your Eyes..to by som tu ani nedala, keby mi nehrala tak preco neuviest, zee?? ale pekna je pekna aj taaatoo..ani neviem odkial som ju vyhrabala..
..Chinaski?!(neviem)-Vinarna u Valdstejna )..kto pocul,ten vie
..Whitesnake-Is this love..tato pesnicka mi pripomina moje najtazsie obdobie mojho zivota ktore bolo fakt dost krute drsne proste..som rada ze uz je to za mnou..
tak jasne ze je este mnohooooooooo krasnych sladakov, balad a neveimcoh ale nebudem tu vypisovat miliontoho ze? ..
Inak mam rad este:
Blink 182 - I miss you
Angels & Airwaves - nespomeniem si na nazow, ale wsetko je to take romanticke
Good Charlotte - The Truth
3 doors down - here without you
Robbie Williams-Angel
Savage Garden-Truly madly deeply
Aerosmith- I Don’t Want To Miss A Thing
simple plan- untitled
Richard Marx - Right Here Waiting
nie je to podľa poradia snáď som na nič nezabudol...
LED ZEPELIN - STAIRWAY TO HEAVEN!!!
a tiez ma prekvapuje to mnozstvo ludi co tu pozna pesnicu The Fray - How To Save A Life...ta je tiez peknaa
Aerosmith - I Don’t Want To Miss A Thing
Extreme - More than words (tato pesnicka vazne stoji za to!!!)
Guns N Roses - Patience
Simple Plan - Untitled
Metallica - Nothing else matters
Ozzy Osbourne - Dreamer
verve - bitter sweet symphony
Counting Crows - Colorblind
Queen - The show must go on
Phil Collins - Another day in paradise
Just more - wonderwall
Whitney Houston - I Will Always Love You
Luis Armstrong - What a wonderful world
Nazareth - Love hurts
Scorpions - Wind of Change
Andrea Bocelli et Helene Segara - Vivo per lei
Lucie - chci zas v tobě spát
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes
Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love
heeh a to by bolo na dneska vsetko naozaj najkrajsie veci som vybrala dala som si zalezat
Metallica - Nothing Else Matters
3 doors down - here withou you
Guns´n´Roses - Don´t you cry tonight
Aerosmith - I don´t want to miss a thing
Metallica- Nothnig else mothers
H16 - Pod so mnou von / Byt ci nebyt
Led Zeppelin - Stairway to heaven
A cudujem sa, ze to sem nikto nedal:
Celline DIon - My heart will go on (kurnik titanic, sladak jak svina a nikto to sem neda.. akoze hanbite sa ludai )
Nazareth - Dream On ..
hallelujah alebo november rain-gnr
jimi hendrx/litle wing/
aerosmith- i dont wanna mis a thing. le oni maju vela peknych sladakov, napr aj drem on, angel, crazy a tak.
a este by som poradila
Guns N Roses- dont cry, patience, november rain, so fine
Metallica- sad but true smiley:
Nirvana- something in the way
a poznam ich veela ale sa mi nechce vypisovat
skuste daco z toho:
Dream Theater - Hollow Years
Steve Vai - For the Love of God
Liquid Tension Experiment - Hourglass
Within Temptation - Our Farewell
Joe Cocker - You are so beautiful
U2 - October
Peter Tosh - Fools Die
GN´R - Dont Cry
Dream Theater - The Answer Lies Within
Bon Jovi - Bed of Roses
Evanescence - My Immortal
Dream Theater - Anna Lee
Coldplay - Fix You
Bon Jovi - Always
David Gilmour - The blue
Cesaria Evora - Bésame Mucho
Gary Moore - Still Got The Blues
Pink Floyd - Wish You Were Here
David Gilmour - Then i close my eyes
Faith Hill - There You'll Be
David Gilmour - Red Sky At Night
Robbie Williams - Eternity
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down
+ bonus
U2 -Sweetest thing
+tiez odporucam daktore co tu uz boli spomenute ako aerosmith - I dont... alebo november rain ... alebo stary dobry nothing else matters...atd atd
All american rejects- Straightjacket feeling
Red jumpsuit apparatus- Guardian Angel
Evanescence- Hello
Lucie- Chci zas v tobe spat
No Vacancy- Heal Me I´m Heartsick
Sinnead O'Connor - Nothing Compares 2 U...
a dalsie na ktore si teraz nespomeniem
Helloween-Forever And One
Manowar,Sarah Brightman-Where The Eagles Fly
Stratovarius-4000 Rainy Nights
Nightwish-Sleeping Sun
Bette Midler-The Rose
Andrea Bocelli-Vivo Per Lei
Skunk Anansie-You´ll Follow Me Down
Tarja Turunen-Our Great Divide
Metallica-Nothing Else Matters
Nightwish-Swanheart
Apocalyptica-Farewell
Tony Braxton-Unbreak My Heart
A taka klasika z muzikalu Jesus Christ Superstar-I Don´t Know How To Love Him
ku...a, to je spevák, co???
Tracy Chapman - The Promise...aky silny song!
Seal - Kiss From A Rose
Gary Jules - Mad World...aj v CSI zaznela
Lou Reed - Perfect Day
Pink Floyd - High Hopes
David Gray - The Other Side...z Day Breaku
Rufus Wainwright - Hallelujah..zo Shreka
....
Heart of steel - Manowar
Hammerfall- Always will be
Nightwish-Swanheart
je toho viacej
Nightwish - The Islander