dal som biely hotel, ale tak všetky z tých čo sú v možnostiach sú fakt perfektné.. a aj tie čo tam nie sú , sú skvelé.. nedá sa vybrať len jedna.... INEKAFE FOREVER
Imho uplne vsetky, Iné Kafe je hadam jedina kapela od ktorej mozem uplne vsetky songy a pomaly na hociaku naladu. Ale naj je teraz zrovna pre mna "Prečo je to tak?"
Od iné kafé som ešte nepočul pesničku ktorá by sa mi nepačila... je to ťažké rozhodovanie.... Dobré sú Spomienky na budúcnosť, Leto na Ukrajine, Večer čo večer, Imidžak a vlastne asi aj všetky
nwm jak sa vola a je to stare ale take ze slova su..zapnem telku a jdu spravy na dvojke sport ma nebavi trojka zase dava serial asi....inac ine caffe nepocuvam..
to za anketa to s aneda povedat,teda vybrat z ich pesniciek naj ,ale napr. v poslednej dobe s ami starsne lubi PORAD SI SAM alebo AKO SA MAS akebo RUZOVA ZAHRADA, to je pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
vytrhli mi zub tak co mam teraz robit? ... ale inak lubim vsetky