@darkestangel to nevadí.. ja by som možno aj za ten hlasovala, kvôli Belovi...
@nenavidim hej... je to ťažké, preto nechávam ostatných, nech hlasujú
@goldfish no, chcela som dať len jednu podľa riceovej... aby bolo z každého rožku trošku a interview mám o malilinký kúsok radšej...
a týmto sa ospravedlňujem všetkým fanúšikom 30 days of night, twiligtu, blade, underworld,... a tak, ale bolo len 10 možností možných, keby bolo viac, určite sú tam...@silviaaa
@lyra aj ja ho mám rada, preto som zaň aj zahlasovala
je to podstatne kvalitnejší film ako Kráľovná prekliatych... len som si na nu spomenula hned, ze preco ju tu nevidím
ked uz sme pri tych upirskych filmoch, ako sa volal taky, kde bolo vlastne cele ludstvo zavisle na krvi, cela spolocnost boli vlastne upiri a ti co neboli sa museli skryvat? a chlapik tam chcel s tym skoncit, normalne abstinencne priznaky tusim mal tusim sa mi to celkom pacilo, taku temnoundergroundovomestsku atmosferu to malo, a ani zanic si neviem spomenut na nazov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Let the right one in
From Dusk till Dawn
Nosferatu
(+only lovers left alive aj ked ma to sklamalo)
z uvedených.
A bože ten Coppolov Dracula bola taka pičovina až ma srdce bolelo. Ale ok, fakt len podľa momentálnej náladičky.
From Dusk till Dawn. pekná anketa.
bol tam sexi herec, sexi herecka a hudba od KoRnu.. pre mňa top film
@darkestangel to nevadí.. ja by som možno aj za ten hlasovala, kvôli Belovi...
@nenavidim hej... je to ťažké, preto nechávam ostatných, nech hlasujú
@goldfish no, chcela som dať len jednu podľa riceovej... aby bolo z každého rožku trošku a interview mám o malilinký kúsok radšej...
a týmto sa ospravedlňujem všetkým fanúšikom 30 days of night, twiligtu, blade, underworld,... a tak, ale bolo len 10 možností možných, keby bolo viac, určite sú tam...@silviaaa
Celkom pozeratelná komédia.
je to podstatne kvalitnejší film ako Kráľovná prekliatych... len som si na nu spomenula hned, ze preco ju tu nevidím
Nech vam nedrbe, vsak David Bowie a podmaz od Bauhausu.
(Ja vlastne nemam obzvlast rada ani upirov, ani Bowieho, ani Bauhaus, ale no.)