Horox ma padnut ale za 40 rokov a mozno aj v r. 2013 ale ten nas urcite nezabije a ta atomovka moc nepomoze si predstav ze ked tam hore jeb**me atomovku tak potom to padne dole
hehe, dala som orión, lebo je krásny, aľe i neutríno je dobré, cez všetko prejde, ako neutríno by som sa veľmi veľa vecí o vesmíre dozvedela, možno aj o čiernych dierach, pre každý prípad by boli posledným cieľom
ked tak rozmyslam tak ani taky foton neni zly... ved keby ho nebolo tak tu mame tmu a zivot by bez neho existovat nemohol....
ale houno foton... kvarky.. elementarne castiste hmoty konkretne konstelacie uud - proton a duu - elektron alebo opacne (nepomeniem si v tuto nocnu hodinu teraz)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a už by sem mohol nejaký jebnúť a bol by pokoj svätý
no a preco nie, ved to niekde bolo ,ze v roku 2013 gebne na zem nejaky asteroid ale ze vraj sa vyhne zemi tesne...
ale naj objekt je urcite kvazar
ale houno foton... kvarky.. elementarne castiste hmoty konkretne konstelacie uud - proton a duu - elektron alebo opacne (nepomeniem si v tuto nocnu hodinu teraz)