ja som velký konzument lebo som vegetarian ,najviav si pochutím na brokolici, špenáte ,kapuste ,ladovému šalátu neodolám ,no a OLIVY!!! ooooouuhrrrrr, to vončo
ovocie najviac asi jablka, potom pomaranče a banany tiež ,aj kokos ,mango je fajn...
Ja mám veľmi rada jahody a pistácie A zo zeleniny mám rada čínsku kapustu. A čo nemám rada? Hm, ani neviem asi tekvicu, ale to tiež len vo forme prívarku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zelenina: uhorky, kapusta, mrkva, brokolica, paprika, paradajky, spenat.....
ovocie najviac asi jablka, potom pomaranče a banany tiež ,aj kokos ,mango je fajn...
ovocie: jablka, hrusky, hrozno, pomarance, mandarinky
nemam rad olivy a spenat...ale olivovy olej je dobry
zo zeleniny mám rada: brokolicu, karfiol, kaleráb, hrach, šošovicu, cibuľu, reďkovku ...
čo nemám rada: asi petržlen, nemusím ani moc mrkvu, kapustu, cukinu, tekvicu...
z ovocia mám rada: jablká, jahody, maliny, čučoriedky, marhuľe, broskyne, hrozno, čerešne
čo nemusím: ananás, granátové jablko, kokosový orech, papáju, mango... a citrón - lebo je kyselýýýý
ovocie - jablká v kyslej kapuste, kožové jablká, kokosový orech
zelenina + cibuľa, feferóny, baranie rohy, uhorky, zeler, kaleráb, gigant, mrkva
zelenina - nemám
asi som nezabudol na nič
z ovocia mam rada jablka, banany, papaju, vsetky druhy orechov a susene ovocie rozneho druhu takze v podstate skoro vsetko
mam rad zo zeleniny melon a zemiaky.
ovocie? asi jablka ale kazdopadne je to super diskusia ako balzam na dusu
Zelenina: kukurica
A nemám rada jablká a uvarenú mrkvu
kiwi je moj osud
najviac mi vsak chuti pomaranc ale taky dobre stredne sladky
zelenina: zeler ale iba vôna, najradsej mam tekvicu a spenat
a neznasam varenu zeleninu, bleeeb, prd, fuj
zo zeleniny mam rada karfiol, ale neznasam kel