Ze som nechcela zjest vrabca :´(! ..no, on to, ako sa neskor ukazalo, nebol skutocny vrabec, ale tak.. ja veci s hlupymi nazvami konzumovat nemienim. Mali povedat, ze to je obycajne kurca!
Za to, že si nebol hladný ?? U nás to bolo keď som bola menšia tak, že ma posadili k stolu a sedela som tam kým som nezjedla obed,večeru,raňajky .. Docielili tým jedine to, že teraz keď vidím niektoré jedlá mi stiahne automaticky žalúdok a najbližšie 2 dni niesom hladná Fakt super výchova
Ale k téme : Zaracha na von som dostala napríklad za to, že po sprchovaní som nevyvesila uterák von, ale nechala ho v kúpeľni
@erika178 za to že som nebol hladný a to som od rána zasypával takú jebnutú jamu idem sa celý vytešený naobedovať že sú spravené také tie závitky prosto v hovädzom mäsa slanina vajíčko uhorka šunka syr a pyré prosto dokonalí obed. Teraz ona mi pod nos jebne oschnutú ryžu s vyvareným kuracím mäsom a nakrájanou mrkvou. Sa jej pýtam prečo mi tie závitky nenaložila a vlastná mater mi zadelí že "To je pre majstrov keď prídu betónovať." tak jej poviem už nie som hladný a odídem do izby sadnem za PC že nech si oddýchnem. Do dvoch sekúnd doletí že máš zaracha na počítač na týždeň čau. A bol som vybavený
Pre autora témy: náhodou ten tvoj prípad dáva komplexný zmysel. Nebol si hladný- tzn. rodičia usúdili že nespotrebúvaš dostatok energie (tzn- príliš často kvasíš za PC)- teda ti zakázali pc.
Nabudúce zjedz misu halušiek a strhneš všetky podozrenia.
mne dáva otec zaracha za hocičo, napr. aj zato, že som nemala čisté čižmy , to bolo ešte v zime, potom za každé kurva, piča atď deň zaracha, za každú bitku so sestrami, keď nespravím dačo doma , čo by som mala... ale smola je v tom, že mama ho vždy skľudní a potom nikdy nemám zaracha :_)
čo si pamätám, zaracha som nikdy nemala .. len si pamätám, že otec ma nechcel dáke 2 dni pustitť von ale v 13 lebo bol na mňa nasraný, že som sa neozvala kde som
Nikdy som nedostala domáce vezenie a ani žiadne zákazy. Rodičia vedia aká som a preto so mnou komunikujú takým spôsobom, aby boli obidve strany spokojné. Poslúcham na slovo. A keď už sa mi nechce, tak im poviem, že to spravím neskôr a oni vedia, že to tak aj bude. Proste vedia, že mi nesmejú rozkazovať a že to majú vravieť normálnym tónom hlasu.
Keď mi náhodou sestra niečo nepríjemne rozkáže tak ja to just nebudem robiť a nikto so mno nedokáže pohnúť . Dokonca ani zákaz. Takže to máme takto pekne poriešené. Oni mi nebudú rozkazovať a ja spravím všetko čo len chcú
Raz som ako jedenásťročná bez dovolenia odišla do iného mesta (100 km od môjho mesta) a mama mi na to prišla a skoro ma za to zabila - dva roky zákaz na comp Stačilo mi Debilná som bola
Nie zaracha ale sranda bola, keď som chcela jesť rovno druhé ale rodičia mi ho nechceli dať dokým nezjem polievku. A tak potom som nemala ani jedno ani druhé.. ..ma naučilo
Raz v živote...mi vymazali vsetky songy z mobilu aj z pc...za to že som si spieval a ju to už rušil no co ked som 50x raz zacal ra ra o lala caught in a bad romance tak by každe´ho asi j*blo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ale k téme : Zaracha na von som dostala napríklad za to, že po sprchovaní som nevyvesila uterák von, ale nechala ho v kúpeľni
Nabudúce zjedz misu halušiek a strhneš všetky podozrenia.
omg dosť brutálne
---------------------------------------------------------------------------------------
mne dáva otec zaracha za hocičo, napr. aj zato, že som nemala čisté čižmy , to bolo ešte v zime, potom za každé kurva, piča atď deň zaracha, za každú bitku so sestrami, keď nespravím dačo doma , čo by som mala... ale smola je v tom, že mama ho vždy skľudní a potom nikdy nemám zaracha :_)
nikdy......a nikdy neodmietaj jedlo, už keď je naložené.........radšej ho odmietni kým je v hrnci.........ušetríš tanier..........
a nezabúdaj - bití bijú svoje deti, tí, o mali zaracha ho teraz rozdávajú jedna radosť
Keď mi náhodou sestra niečo nepríjemne rozkáže tak ja to just nebudem robiť a nikto so mno nedokáže pohnúť . Dokonca ani zákaz. Takže to máme takto pekne poriešené. Oni mi nebudú rozkazovať a ja spravím všetko čo len chcú
hurray!
urcite si to aj dodrzala