v našej škole je zakázané sedieť na schodoch,fajčiť(cigarety!) musíme sa riadiť kresťanskými morálkami,...
citujem:"Dozorkonajúci sú povinní zabezpečiť, aby sa žiaci počas prestávok správali tak, aby tým neohrozili svoju bezpečnosť a zdravie, ani bezpečnosť a zdravie iných, a to najmä: nevykláňali sa z okien, nevysedávali na parapetných doskách, zábradliach, schodištiach a podlahách, nefajčili, neprechovávali a nepoužívali alkoholické nápoje, drogy a iné zdraviu škodlivé návykové látky v priestoroch školy."
alebo ešte rofl toto :"Byť v škole čisto a vhodne oblečený a upravený, bez extrémnych, vyzývavých a rušivo pôsobiacich súčastí a doplnkov odevu, líčenia a účesu (napr. piercing a potlač odevu), ktorá je v rozpore so zásadami tolerancie humanizmu a kresťanským charakterom školy. Vyžaduje sa prekrytie hornej a dolnej časti odevom okolo celého obvodu pása a prekrytie ramien. U chlapcov sa vyžaduje nenosiť počas vyučovania čiapky akéhokoľvek druhu."
no je to normálne? minule ma riaditeľ poslal domov za to,že som mala výstrih väčší ako požadovala norma..ty kks,hlavne že do neho po celý ten ćas čumel jak prasa!
podľa mňa sú naše priepustky zo školy tiež od veci..a ďalej jednoznačne zákazy a príkazy na elektrotechnickej priemyslovke v PO, učitelia nemôžu nosiť rifle, žiaci bermudy či kraťasy, havajské košele...tetovanie by vás mohlo dostať aj zo školy
v texase sa mi zda ze plati zakon ze ak sa zhromazdi viac ako 5indianov ich moze ktokolvek zastrelit lebo planuju vzburu (nie som si isty ci este plati ale niekde existoval tento zakon ) (vzdy ma udivovalo ako robia rodinne oslavy )
no a trosku z tych usa co som prave nasiel na internete
je zakázané šoférovať auto bez volantu.
rodič môže byť zatknutý ak jeho dieťa nie je schopné zadržať grganie počas bohoslužieb v kostole.
je ilegálne pre muža dať svojej milovanej(manželke) škatuľu cukríkov vážiacu menej ako 12 kilogramov.
je proti zákonu otvoriť fľašu sódy bez dozoru kvalifikovaného inžiniera.
potkany majú zákaz opúšťať lode v dokoch mesta Tampa Bay.
môžte byť zastavený políciou ak jazdíte na bicykli rýchlosťou väčšou ako 100 km/hod.
je zakázané priviazať aligátora k stĺpu verejného osvetlenia v centre mesta.
ak niekto jazdí autom po prérii a uvidí sa pásť stádo divých koní, musí zastaviť, celé auto rozobrať, odniesť ho po častiach do najbližsích kríkov a počkať kým stádo kľudne odíde z dohľadu, potom môže auto poskladať a pokračovať v ceste.
@freedomko "ak niekto jazdí autom po prérii a uvidí sa pásť stádo divých koní, musí zastaviť, celé auto rozobrať, odniesť ho po častiach do najbližsích kríkov a počkať kým stádo kľudne odíde z dohľadu, potom môže auto poskladať a pokračovať v ceste. " neverim, ze nieco take existuje
Tieto zakony vznikli na zaklade precedensov. Ano niektore mozu byt nezmyselne napriklad z moralneho hladiska, ale ak niekedy davnejsie niekto niekde v Oklahome lovil velryby, takyto zakaz asi nebude neopodstatneny.
Na druhej strane zakaz bozkavat sa vo vlaku je naozaj nezmysel, pretoze tym nikto nikomu neublizuje (narozdiel od lovenia velryb v oklahome )
@5 - to s tým senom či slamou v londýnskom taxi nie je jediná anglická haluška...oni tam majú kvôli ústave viac takých faux pas
@koka - hej jeden môj známy mal dredy a náušnice a vyhodili ho...on síce chcel odísť aj tak, ale princíp je princíp..akože, kde je osobná sloboda jedotlivca kurde..vedenie školy sa síce oháňa drístami akože "škola to je vaša práca, z práce vás môžu tiež vyhodť atď...je to výberová škola, tým pádom nikto vás tam nenutil ísť atď"..ale po pravde, kam inam ak sa chce niekto venovať elektrotechnike? na strojarinu? alebo nech ide na učňovku elektrotechnickú? akože fakt odveci...
@aroga presne chápem, ako to myslíš... môj bývalý sa kvôli tomu musel ostrihať, lebo mu hrozilo, že ho nenechajú prejsť z určitých predmetov kvôli vlasom... niežeby im záležalo na povahe, či známkach a vedomostiach, ale riešia takéto bludy... už je to celé na hlavu...
a to s tou učňovkou... fakt... totálne od veci, že budete robiť čo mi chceme, budete sa obliekať ako my chceme a nosiť na hlave a ušiach čo chceme debilné... a v podstate divné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
v našej škole je zakázané sedieť na schodoch,fajčiť(cigarety!) musíme sa riadiť kresťanskými morálkami,...
citujem:"Dozorkonajúci sú povinní zabezpečiť, aby sa žiaci počas prestávok správali tak, aby tým neohrozili svoju bezpečnosť a zdravie, ani bezpečnosť a zdravie iných, a to najmä: nevykláňali sa z okien, nevysedávali na parapetných doskách, zábradliach, schodištiach a podlahách, nefajčili, neprechovávali a nepoužívali alkoholické nápoje, drogy a iné zdraviu škodlivé návykové látky v priestoroch školy."
No pochopíte?
no je to normálne? minule ma riaditeľ poslal domov za to,že som mala výstrih väčší ako požadovala norma..ty kks,hlavne že do neho po celý ten ćas čumel jak prasa!
v daytona beach je zakazane sexualne obtazovet smetiaky
v utahu je zakazane chytat pstruhy z chrbata zirafy
v nebraske zasa je zakazane grgat v kostole inac by vam hrozilo vazenie
v texase nemozete vipit postojacky viac ako tri hlty piva
v memphise nesmu zaby kvakat po desiatej hodine
a vo vermonte nesmiete piskat pod vodou
tieto zakony su v usa a teraz v europe
vo francuzskych vlakoch je zakazane bozkavat sa
londinsky taxikari musia v kufri balik slamy
v nemecku ked podnikate nesmiete mat prevadzku bez okien
ako vtip to znelo fakt dobre
Je zakázané kresliť na susedovu kravu graffity (Texas).
Do Vermontu nemôžete dovážať marmeládu
Muž - lekár nemôže liečiť ženy.
Ženy nemôžu vykonávať povolanie lekára
je zakázané šoférovať auto bez volantu.
rodič môže byť zatknutý ak jeho dieťa nie je schopné zadržať grganie počas bohoslužieb v kostole.
je ilegálne pre muža dať svojej milovanej(manželke) škatuľu cukríkov vážiacu menej ako 12 kilogramov.
je proti zákonu otvoriť fľašu sódy bez dozoru kvalifikovaného inžiniera.
potkany majú zákaz opúšťať lode v dokoch mesta Tampa Bay.
môžte byť zastavený políciou ak jazdíte na bicykli rýchlosťou väčšou ako 100 km/hod.
je zakázané priviazať aligátora k stĺpu verejného osvetlenia v centre mesta.
ak niekto jazdí autom po prérii a uvidí sa pásť stádo divých koní, musí zastaviť, celé auto rozobrať, odniesť ho po častiach do najbližsích kríkov a počkať kým stádo kľudne odíde z dohľadu, potom môže auto poskladať a pokračovať v ceste.
vo francuzsku zeny nesmu jest cokoladu na verejnosti.. je to pohorsujuce
@johnysheek ale muži čokoládku jesť môžu určite,že? asi nechcú mať tučné ženy či čo
Na druhej strane zakaz bozkavat sa vo vlaku je naozaj nezmysel, pretoze tym nikto nikomu neublizuje (narozdiel od lovenia velryb v oklahome )
V istej arabskej krajine muzi mozu konat zoofiliu, ale len zo samicou.
V Grecku za boskavanie na verejnosti hrozil az trest smrti.
@koka - hej jeden môj známy mal dredy a náušnice a vyhodili ho...on síce chcel odísť aj tak, ale princíp je princíp..akože, kde je osobná sloboda jedotlivca kurde..vedenie školy sa síce oháňa drístami akože "škola to je vaša práca, z práce vás môžu tiež vyhodť atď...je to výberová škola, tým pádom nikto vás tam nenutil ísť atď"..ale po pravde, kam inam ak sa chce niekto venovať elektrotechnike? na strojarinu? alebo nech ide na učňovku elektrotechnickú? akože fakt odveci...
a to s tou učňovkou... fakt... totálne od veci, že budete robiť čo mi chceme, budete sa obliekať ako my chceme a nosiť na hlave a ušiach čo chceme debilné... a v podstate divné...