nevidela som, aby inteligentny clovek robil do oci bijuce gramaticke chyby
ale ak sa niekto sprava ako idiot, moze mat stale vysoke IQ, len male EQ. alebo proste idiot chce byt, cize to spravanie/skutky nie su az take objektivne
väčšinou blbého človeka spoznám podľa toho že akonáhle sa s ním začnem rozprávať tak mám chuť ho sotiť pod vlak. a to vôbec nemusí byť zlý, alebo niečo, veľa blbých ľudí čo poznám sú povahovo hrozne zlatí, ale po pár minútach rozhovoru s nimi mám fakt chuť utiecť alebo niečo...
@8 to máš úplnú pravdu, mám jedného kamaráta, moju detskú lásku, ktorý je po povahovej stránke také zlatíčko, že by som ho zjedla, vždy mi vie dobre poradiť, dokonca vyzerá fakt že WAU, ale nemohla by som s ním mať vzťah lebo je ...proste hlupáčik, ale strašne zlatý hlupáčik
@hoperpohroma Ty tu ideš sa spraviť z jedného "poznám" a píšeš tak, že sa to ani čítať nedá Pokrytéééc jáááj smejem sa z teba Píšem tak, lebo tak aj rozprávam...naťahujem niektoré slová
@hoperpohroma potom mam dobru gramatiku povazovat na inteligenciu? Inteligencia je velmi siroky pojem a hodnotit na zaklade gramatiky si silno neuplne.
@kosh nie, kedze gramatika moze byt z velkej casti naucena a nikdy nevies, ci ta osoba pred napisanim komentaru nerozmysla hodinu nad vzormi a nad tym, ako sa jednotlive slovo sklonuje
ale nehovorim, ze LEN na zaklade gramatiky, len jednoducho z ludi, co poznam, ti inteligentni su talentovanejsi na pisanie/gramatiku ako ostatni, nepoznam nikoho nadpriemerne inteligentneho, kto by robil hrubky typu: "dnes my prislo v emaily"
o nikom by som si nedovolila povedať že je blbý ...len by ľudia mohli rozvíjať aj EQ, lebo mám pocit že tej bezcitnosti a neohľaduplnosti akosi pribúda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nevidela som, aby inteligentny clovek robil do oci bijuce gramaticke chyby
ale ak sa niekto sprava ako idiot, moze mat stale vysoke IQ, len male EQ. alebo proste idiot chce byt, cize to spravanie/skutky nie su az take objektivne
pises mi, ze sa po mne neda citat.
pytam sa ta, ci je to preto, lebo mas poruchu s citanim
a ty odpises tak, ze sa tvaris, ze mas poruchu este aj s pisanim
evidentne je rozdiel nasich inteligencii natolko priepastny, ze spolu ani nedokazeme viest urazlivu debatu
cize papa
Totiž to väčšinou sa zakokcem alebo zamotám a potom uniká podstata, pre ktorú som sa zapojila do dialógu.
áále kdeže, ty to byť nemôžeš, lebo ty píšeš supr blogy!
@jerometoucanrainbow
mozno je dysgrafik, nie? ale vseobecne si myslim, ze inteligentni ludia robia gramaticke chyby ovela menej, ako ti menej inteigentni
@5
ale nehovorim, ze LEN na zaklade gramatiky, len jednoducho z ludi, co poznam, ti inteligentni su talentovanejsi na pisanie/gramatiku ako ostatni, nepoznam nikoho nadpriemerne inteligentneho, kto by robil hrubky typu: "dnes my prislo v emaily"