Rada by som pokračovala vo svojom študiu ale potrebovala by som poradiť a vedeť také skutočné názory od niekoho kto je s tým už v kontakte, kam by to bolo najvhodnejšie zakotviť , ďakujem
Mam takeho kamosa ak das nejake konkretne otazky kludne sa ho opytam.... studuje to v BA (meno tej skoly neviem) , zevraj to nie je nic tazke , len sa tam prebera aj kopec zbytocnosti
@katharin1262 studuje tam jeden kktko, ktoremu postup na VS zaplatili rodicia, lebo bol natolko vymlety, ze ani nezmaturoval, ale aj napriek tomu je tam..
díki cenne rady, s tým súhlasím, že všade sa taký nájdu žiaľ. Na tom mi nezáleží, kto tam je a kto nie, podstatné je kde budem ja. A aj ked niekto povie , že on študoval tam a tam a moc sa neuplatnil teraz robi niečo uplne ine mizerne platia, to neznamená ze tak skoncia všetci pre niekoho to môže byť zaujímave a môže sa uplatnit vo svojom obore a dobre zarabat...ja si myslim ze je to individualne
aj tak ešte niesom pevne rozhodnuta...a su to diametralne odlišne školy teda reklama / zubárčina
@niella rozhodne tam by som chcela ist, ale vraj je to tam mega tazke sa dostat ...ale inak to je mojim snom tam ist ty tam chodis ? tak mi laskavo odpis prosiiiiiim dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
aj tak ešte niesom pevne rozhodnuta...a su to diametralne odlišne školy teda reklama / zubárčina
Marketing, Fakulta masmediálnej komunikácie, Trnava, UCM
A potom je dačo v nitre, dačo v Ke akurát otvorené (netuším kde) a ešte asi Prešov