@0 ...a na to si ako prisla uz v 15-ke?....nechapem ako moze niekto hadzat vsetkych, len preto ze su jedneho pohlavia do jedneho vreca....
....a informacia, ak to mas z vlastnej skusenosti, ze ti kamarati nieco take vystrojili, ze si dospel az k takemu nazoru, tak: chlapec si dovoli k dievcatu len to , co ona mu dovoli....cize, asi kazdy chlapec skusa, ze kde je ta hranica a ty ak ju skoro neukazes, ked ho nezastavys, tak mas proste smolu.....prosim, nazacinajte so zansilnenim, musim sa ucit...
a kto je podla teba uchyl, a normalny?.... a ak dokazes priviest chlapca k tomu ze bude pri tebe nadrzany, tak bud rada, ze si pritazliva ....
Omg, v dnesnom svete metrosexualov, emosraciek, poskakujucich hip-hoperov by som skorej hladal psychicky stabilneho cloveka nez nenadrzaneho, toho to po case prejde, teda ustali sa to na normalnej hladnie
Och áno, zasa jedna ktorá sa sklamala v chatovaní s "obyčajnými" chalanmi, ktorých zaujíma iba sex, alkohol a počítače.
Ona by rada citlivého chalana, ktorý ju chápe, ktorý jej podá pomocnú ruku, ktorý bude jej najlepší kamarát. A potom mu povie, že ostanú len kamaráti a najde si "obyčajného" chalana, ktorý má rád sex, alkohol a počítače.
Chceš chalana čo nieje nadržaný? Skús materskú škôlku!
jejda!!!!!!!ludia!!!!!!!!!!!Nemusíte byť hned taký hnusný ku mne...len som sa pýtala...a 19 amrafel...no tak ty nadržaný ani nemusíš byť...pretože tak vyzeráš...a ešte niečo...kto by ťa chcel pri takom výzore...
Nechápem načo ti je chalán čo nebýva nadržaný tak ako už jeden napísal skús materskú škôlku alebo domov dvôchodcov tým sa už zrejme nepostavý nikdy..... Na druhú stranú hnusia sa mi také finty ako že či sa tu nenajde nejaký nenadržaný chalan..... Nejaký debilko sa ozve vezme si dohlavy s tou holkou by som mohol niečo vážne skúsiť nakoniec tá holka dojde k záveru že s tým nenadržaným debilkom môžu byť len kamaráti a nabalí si dákeho búchača.....
a súhlasím z vlastnej skúsenosti, neraz som sa pohádala s najkamošom len preto, že už mal až fakt nechutné poznámky, potom sa mi týždeň ospravedlňoval a teraz sme najkamoši, tak fakt im ukáž odkiaľ pokiaľ môžu...potom to bude fajn.
Proste si ženská a nevieš sama čo vlastne chce to je môj záver... Lebo od ženskej som nikdy nepočul žeby jej na chalanovi aspon dačo nevadilo... proste si vyberáte....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
no akurat teraz nadrzany nie som
....a informacia, ak to mas z vlastnej skusenosti, ze ti kamarati nieco take vystrojili, ze si dospel az k takemu nazoru, tak: chlapec si dovoli k dievcatu len to , co ona mu dovoli....cize, asi kazdy chlapec skusa, ze kde je ta hranica a ty ak ju skoro neukazes, ked ho nezastavys, tak mas proste smolu.....prosim, nazacinajte so zansilnenim, musim sa ucit...
a kto je podla teba uchyl, a normalny?.... a ak dokazes priviest chlapca k tomu ze bude pri tebe nadrzany, tak bud rada, ze si pritazliva ....
inak suhlas s @13
to ze ty nepoznas vynimky, neznamena, ze taki neexistuju.. mas nejake komplexy?
omg.. sa uvedom.. alebo sa zapoj rovno tu: www.feministky.cz
Ona by rada citlivého chalana, ktorý ju chápe, ktorý jej podá pomocnú ruku, ktorý bude jej najlepší kamarát. A potom mu povie, že ostanú len kamaráti a najde si "obyčajného" chalana, ktorý má rád sex, alkohol a počítače.
Chceš chalana čo nieje nadržaný? Skús materskú škôlku!
ale tak nekedy nie...ale to niekedy neni stale
No toto je dobrý názor že ak sú na holku nadržaný môže byť šťastné že po nej idú....
Ve´d mi Michalovčania vieme všetko....
Baba, čo takto oddrbe chalana si hľadá nejakého nenadržaného normálneho, neviemakého dokonalého ... Tak to sme fakt dopadli
a súhlasím z vlastnej skúsenosti, neraz som sa pohádala s najkamošom len preto, že už mal až fakt nechutné poznámky, potom sa mi týždeň ospravedlňoval a teraz sme najkamoši, tak fakt im ukáž odkiaľ pokiaľ môžu...potom to bude fajn.