viete čo je najdebilnejšia veta, keď ti niekto pri rozchode povie také klyšé, že si úžasné dievča a určite si nájdeš niekoho lepšieho, že on pre teba nie je dosť dobrý to je tak strašne debilné až sa mi chce vracať neznášam zdvorilostné frázy a klyšé!!
,, Miri , keď dám rožky do sáčku tak nestrdnú ? " ..
,, SK to je akože Slovensko? "
ale určite toho bolo omnoho viac ..väčšinou perly od ľudí , ktorí majú v škole čisté jednotky ale ak im položíte otázku mimo školského učiva tak koniec, žiaden všeobecný prehľad .
co ja vim ludom jebe trepu uplne nezmysli dnes uz to tak je proste maju vymetene mozgy a este si aj rozumeju pri tom ako rozpravaju tou mimozemstaninou no je to smutne
Ani si neviem vybrat, uz som za tie roky pocul myriady hlupych ludi. Na tomto fore je tiez niekolko adeptov Ale davnejsie tento rok som pocul perlicku:
"Mozno Darwin sa vyvinul z opice, ale ja urcite nie!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
,, SK to je akože Slovensko? "
ale určite toho bolo omnoho viac ..väčšinou perly od ľudí , ktorí majú v škole čisté jednotky ale ak im položíte otázku mimo školského učiva tak koniec, žiaden všeobecný prehľad .
- kategória najnezmyselnejšia
o 2 mesiace neskor ma sla skoro znasilnit, ked som bol pripity
"Mozno Darwin sa vyvinul z opice, ale ja urcite nie!"
What does that even..? xD
tečie vám tu teplá voda?
alebo minútu pred sexom: čo asi teraz robia tvoji rodičia? možno sa ti pokúšajú o súrodenca.
a podobné hlášky môjho priateľa za ktoré by som občas vraždila