je to strasne, no vo viacerych agenturach sa pytali na vek ze ci mam 18 to akoze si robila srandu? sak v minulosti to bola hranica nad 16 a teraz uz nad 18 to co je uz tsss
ja som nasiel ale mi nevyhovovala...ze na dva tyzdne ist byvat pri blavu a upratovat 14 hodin denne sprestavkami velke obchodne domy...za 1000 sk na den
No ja mám takisto ten problém.. a ak nejakú brigádu v nitre nájdem tak je to tak úboho zaplatené, že tie peniaze aj za ten deň prejem. Teraz budem hľadať normálnu robotu, snáď niečo popri škole vyjde... a inak, ak by ste vedeli o čomsi zaujímavom, kontaktujte ma, prosím...
Cez agenturu v nr. sa da celkoém slusne zarobit len tam to je blbe v tom ze ak nahodou zavolaju ze nieco je volne a vy nemate cas tak musite odmietnut a ak ich niekto raz odmietne tak viac mu nezavolaju :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Newie niekto o brigade vo vrabloch??bo som z toho na nervy...same festy a keše ziadne fnuk