Inac nasiel som dnes ráno Certina swizerland watches keramicke sklícko proti poskrabaniu, dookola zlaté(možno), zadný kryt nerez, kozeny remienok. Co s nimi? Vyvesím papierik kde som ich našiel alebo čo s nimi? Na policu ich nedam lebo skončia hockde.
Fuha .. no to je tazko .. jedine si ich nechat odlozene a sledovat ci niekto niekde sa neozve .. lenze kde .. :S .. tu asi neuplatnis zakon zachovania cestnosti ..
@diehard Asi dam papierik na tyzden tam kde som ich nasiel a ked nic tak ich dam známemu ocenit a zistit ci su zlaté a potom do zálozne. @Lovingmemory Ono ja mam tenkú ruku na nosenie hodiniek. + sú také akoby zenské(maličké) a nerád nosím nejake hodinky, šperky lebo vzdy s nimi niekde zavadím, poškrabem, roztrhám. Mne stačí pekná šnúrka/náramok na ruku.
Ja by som nechal kontakt na seba niekde, kde si ich našiel. A keď sa Ti niekto ozve, tak sa konkrétne spýtaš ako vyzerali a prídeš na to, či klamal. Ja by som len napísal, že som našiel hodinky a možno číslo na mobil tam dal. Ale zase ten človek aj tak nevie kde ich stratil...asi....
@dumbledore No tak som to planoval urobit, tak aj spravím. Vyzeraju ako zenske tak opitá asi nebola. A vcera ráno tam este neboli. Este aj cas neviem ci jej isiel zle, ci za to ze v snehu boli tak ukazovalo o 7:50->9.30, moze byt ze zamrzli ked jej vypadli. Napisem ze zenske svajciarske hodinky a ked mi povie znacku, naramok a farbu hodiniek tak to bude ona.
nechaj si ich alebo predaj ked vyhlasis patranie alebo teda inzerat,alebo co tak sa ti ozve 100 ludi ze to oni ich stratili a nemas sancu zistit kto je skutocny majitel
@torpedo08 Dam papierik tam kde som ich nasiel a ked do tyzdna sa nikto nenajde kto by uhádol hádanku aké sú to hodinky tak ich dam do zalozne alebo na bazos. Papieriky uz mam vytlacené skocim domov po pásku a ide to tam. No len som tam dal moje cislo tak fakt ze teraz tolky mi budu volat ze aš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(Ja ich nechcem tak ja ne)
@Lovingmemory Ono ja mam tenkú ruku na nosenie hodiniek. + sú také akoby zenské(maličké) a nerád nosím nejake hodinky, šperky lebo vzdy s nimi niekde zavadím, poškrabem, roztrhám. Mne stačí pekná šnúrka/náramok na ruku.
no a vieš si hneď aj poradiť