@theburningred dakujem aj ked som nepochopila, ako to myslis ... mne ta pesnicka pride neskutocne depresivna aj ked iste ze su aj take ako "zabijem sa zabijem sa" ... neviem... u mna je to proste tato
@rischo@xrumka Gloomy Sunday je práveže ešte tak v pohode.. od samovražednej hudby to má fest ďaleko.. nikdy som nechápal, ako sa pri tom dakto mohol zabiť
a akurát som počúval toto.. síce to nie je to najdepresívnejšie čo poznám, no je to také melancholickejšie, a koniec to má proste úžasný..
@mayben Tak ale veď to je tá pesnička, čo keď počuješ, tak máš mať suicídne sklony. Veď v tom roku, ako ju skomponoval, tak sa zabilo strašne veľa ľudí v Európe keď ju počuli a v Amerike ešte viac. To si nevedela?
@mayben No tak som ďalšia do zbierky Ale jedna baba sa z toho scvokla a zavreli ju do blázinca v Pezinku (Cajla) a tá baba bola so mnou v ročníku na základnej.....
Evanescence- Hello, Like You, My Immortal, Solitude, Missing, Understanding-originalna verzia z EP...podla mna najkrajsie a zaroven najdepresivnejsie pesnicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a
Tragikomix - Z výšky
ale inak si myslim ze depresivne ked su tak to skor tak, ze je nejaka strasne silna na city a smutna a tak
I keď aj Rebecca má dačo do seba. Z tej pesničky mi je do plaču...
a tam dole smailik ...... like a motha fucking boss
najdepresivnejsia co sa mi paci .. su aj depresivnejsie
Damien rice- 9 Crimes, Rottles Tree
Jamestown story- Ashamed
toto u mna...
@abbey4real mayday parade uplne depresnívnô
kamarátka chce kvôli tomu videu pomenovať svojho syna Tractor O.ô
Ale ten text.....
@rischo @xrumka Gloomy Sunday je práveže ešte tak v pohode.. od samovražednej hudby to má fest ďaleko.. nikdy som nechápal, ako sa pri tom dakto mohol zabiť
a akurát som počúval toto.. síce to nie je to najdepresívnejšie čo poznám, no je to také melancholickejšie, a koniec to má proste úžasný..
a túto od vtedy nemožem počúvať (už su to 4 roky) lebo sa hned rozrevem
a snáď všetky od kapely Funeralium
a ešte dajme