Neviem,mozno tu uz taka diskusia bola, ale zaujimalo by ma, ake su podla vas najdepresivnejsie songy. Mam rada taku smutnu hudbu,ale uz neviem nijake smutne songy ktore by stali za to vdaka
Ja sa pridám, akurát zisťujem ako sa tá pesnička volá... keď to zistím hneď vám napíšem... veľmi smutný je text, je to v angličtine, ale väčšina si myslím bude rozumieť.
Mid: no podla toho v akej si nalade ked to pocuvas ale ten prvy je najdepresivnejsi aky poznam... ostatne neviem ci su prave depresivne...ale ked budes pocuvat text... neviem. na kazdeho to posobi inak ale ked som mala depku tak to bol brutal
Blink 182 - hociaka, chytim wzdy depku ked si spomenem na to ze sa rozpadli a z najlepsich priatelow sa stali nepriatelia. Inak Stay together for the kids alebo Not Now
soundtrack O.C.-maybe i was here before, ked zomrela marisa...to je song typu-panika vsetci placeme...proste ak chces mat depku zozen si nejake fajne emo...to ti spusti ocne hydranty tak ze amen-tma
Depresívna ani smutná pieseň ma nenapadá, skôr sa im vyhýbam, aj keď niekedy práve tieto piesne maj perfektný sound. Ale keď mám depresiu, alebo k nej spejem tak si pustím Tool.
takze :Coldplay- trouble, Staind - Outside(acoustic), Counting Crows- Colorblind, Jeff Buckley - Hallelujah,Johny Cash -Hurt,Jaro Filip- Za dedinou,a par dobrych songov od U2 a ete vela ale neviemsi spomenut...
všetky smutné od Good Charlotte ale ani jedna nieje depresívna ... ale asi je to The Young and the Hopeless co je o ich otcovi a je fakt skvela a smutna ked sa do nej zamyslite.
buckley ma viacero takych pesniciek...napr. Lover, you should´ve come over...ale Hallelujah je ovela depresivnejsia v podani Imogen Heap...tak o 100%..to uz tu pacham atentaty
ne fray neni depka,ale ten song čo bo v reklame na tu hru gears of war tak to je dost na depo a brat si to vkuse pušťal som myslel že asi vyskočim prv z kože a potom aj z balkona.
každý má inú depresívnu pesničku .. podľa mňa ale skús STAIND.. neviem už ktorá to je pesnička..ale jedna je taká.. strašne..že keď ju počujem chcem ju rýchlo hneď aj vypnúť.. brr.. heh
suhlasim s placebom my sweet prince, sle aj holokaust je dost smutny, rovnako ako centrefolds ci blind (tu mam extremne rada). a himaci ich maju tiez par
Neviem ci poznate Opal je to kapela ktora sice nevidrzala dlho koncom, 80 rokov sa rozpadla,a vzniklo dou Mazzy star. To je tiez fasa depresivna psychedelicka vecicka. Odporucam tiez The Velvet Underground,Soundgarden,Screaming Trees,no dalo by sa toho viac nahrabat,ale kto si bude lamat hlavu.No neee??
Celine Dion - My Heart Will Go On ( » www.lastfm.es/music/Céline+D... )(to rozplace skoro kazdeho v blbej nalade, ekd neplace a ppzna text tej pesnicky, konkretne preklad)
no, ja by som odporucil asi nieco od nirvany... heart-shaped box je dobry a aj something in the way, ale ani pennyroyal tea nie je na zahodenie ale otazka je, preco akurat na depku... ale toto ma takuskor pochmurnejsiu naladu... a suhlasim aj s high hopes, aj s placebom (song 2 say goodbye) aj s hallelujah, aj ked nemam moc rad sladaky...
...akozee naozaj sa cudujem, ze len jeden prispevok z tychto vsetkych spomenul Depeche Mode...klenot depresivnej hudby...Skuste ste vypocut take Somebody alebo I Want You Now najlepsie (remix ´94), Damaged People, A Question of Lust, Blasphemous Rumours, World Full Of Nothing...a pochopit im.
Možno sa niekomu nebude pozdávať, ale pre mňa je, ani nie najdepresívnejšia, skladba s úžasnou hĺbkou práve opera Requiem (už názov o tom hovorí: skladba hraná na zádušnej omši od W. A. Mozarta. V tej skladbe je úžasný vír emócii, každým jej vypočutím objavujete niečo nové a padáte do vody histórie, práve to dýcha históriou...
Atwa, Lonley Day-System of a Down, Cancer, Demolition Lovers, The Gost of U-My Chemical Romance, Hey There Deliah-Plain White T´s, Metalica-Nothing else matters, Master of Puppets...a pod.
hura hura huraaa....tu niekto spomenul placebo a my sweet prince...tak to je jedna z najkrajsich pesnieciek aku som kedy pocula...vlastne placebaci celi su dobri a skuste pesnicku od nich ktora sa vola running up that hill...to je dokonalost sama o sebe a este aj broken promise...ta je vazne depresivna
Depresivne??skoro vsetko od radiohead....lifehouse...staind...counnting crows-colorblind...aaa dalej od placeba ich je pekne vela...a Muse to je zarucena depka
Pre mňa ...neni o čom... STAIND - Black rain (hidden song acoustic) .. nedokážem ju počúvať len tak, táto pesnička pre mňa veľmi veľa znamená a počúvam ju naozaj len vtedy, keď mi je ani nie smutno, ale keď ,,,it hurts me so much jednoducho... ako práve teraz, plačem pri nej, vždy.
No jednoznacne..............Placebo - Leni, Haemoglobin, My sweet prince, Extra. Teda aspon podla mna.......toto su absolutne zabijaky na depky.......................fakt. A este od Cure - To Wish Impossible Thing, alebo Figurehead.
aj Running Up That Hill je vyborne,co tu uz niekto spominal,ale povodna verzia,cize od Kate Bush,je ovela lepsia. a este ma napada Alice In Chains - Nutshell a Creep & Tool - Alone... a cely album Disintegration od The Cure... a este Sigur Rós - Hoppípolla a Popllagio (ci poplaggio?)
jednoznacne lifehouse-everything, ale strasne mi bolo do placu pri lucie-chci zas v tobe spat.. ale inak som si postahovala skoro vsetky co tu mate a su supeeeer!!
jednoducho povedané keď chcete počuť niečo depresívne pustite si kjúr Robert Smith vie veľmi dobre písať depresívne texty a koniec koncov mnoho skupín sa ich tvorbou inšpirovalo a stále inšpiruje (Radiohead, Placebo, Interpol,...)
juuj mne ide srdce rozthnut pri SONG OR SUICIDE od HIM ..ja proste nemooozem ja pri tej pesnicke revem viaze sa mi na jdnu spomienku proste...a strasne smutna pesnicka ja od HIM aj beutiful (najme hudba) a proste vsetko od HIM....aj evanescence tie texty proste: disappointed:...a tazka melancholia rozhodne Amon Amarth a strasne ma dokaze zdeptat aj Nirvana a Apocalyptica...a maly princ od AYA ...A ESTE BRUTALNE MA DOKAZE ROZCITIT RIDING ON THE ROCKS (SAUNDTRACK Z KRALOVSTVA PRSTENA) LEN SOM ZABUDLA KTO TO SPIEVA
najdepresivnejsia pesnicka na svete je jednoznacne posledna od desmodu.. este sa mi raz nestalo ze by som sa pri nej totalne nezrutila.. dokonca aj na koncerte som uplne revala.. aj ked mne sa k tomu viazu osobne nevelmi prijemne zazitky ale vseobecne je strasne smutna...
trosku som sa prehrabala v mojom zozname skladieb niektore smutne niektore depresivne...no posudte sami:
Nightwish - Walking in the Air
- Eva
Within Temptation - Memories
- Forgiven
- Our Farewell
- The Swan Song
- The Cross
Simple Plan - Unitled
Sia - Breathe me
Evanescence - My Immortal
- Hello
Jesse McCartney - Just So You Know
- I'ts Over
Seether and Amy Lee - Broken
Apocalyptica,Ville Valo,Lauri Ylonel - Bittersweet
Apocalyptica,Adam Gontier from Three Days Grace - I Don't Care
Monrose - What You Don't Know
Three Days Grace - Never Too Late
Blink 182 - I Miss You
Avril Lavigne - I Will Be
- I Miss You
- I'm With You
- Nobody's Home
Skillet - Say Goodbye
apocalyptica - bittersweet a este jedna ale neviem nazov
nightwish - angel fall first, ghost love score - ale skor ako ja neviem pustam si ked mam depku..., dead boy´s poem, while your lips are still red ,(nadhera),the islander,sleeping sun,last of the wilds (genialne), two for tragedy,
dawn of destiny- coldest night
GNR - dont cry, november rain, yesterdays.
jirí šelinger - sipkova ruzenka, dum holubi
michal penk - o blaznech
within temptation - memories, angels,....
a okrem toho slipknot -vermilion pt. 2, SOad- lonely day, asi všetko od evanescence, mcr- early sunset over monroevil (alebo ako sa to pise), stairway to heaven, gnr-november rain, billy talent-surrender
Evergrey - Closure
Evergrey - Different worlds
Nevermore - Sell My Heart For Stones
Sonata Arctica - tie co tu uz padli....a este aj Last Drop Falls
a este neviem..momentalne ma toto napadlo
Beck - Lost Cause
Pearl Jam - Last Kiss
Alice in Chains - Down in a hole
Audioslave - Like a stone
Neviem kto to spieva - Bola raz mala, mala hviezdicka
The Doors - The End
A vela pesniciek od Radiohead a Sigur ros
Milujem depresiwne pesnicky maju w sebe takuuuu nezvycajnuu silu waaa... ale jednu newim powedat... urcite nieco od my chemical romance, bjork, afi... tie smutne pesnicky v sebe nesu taku zvlastnu krasu... xD
mno tych je viac:
coldplay- the scientist
nightwish- the islander
kelly family- children of kosovo
kelly family- flip a coin
WITHIN TEMPTATION- MEMORIES to je naadhernaa pesnicka a este flip a coin od kf to su naj songy
no..neviem, ci mam srdce z kamena, ale z tych vymenovanych, co som poznala z tych vymenovanych na mna nic neposobi nejako velmi depresivne...mozno tak ked zapocuvam do textu tak nightwish- ocean soul, dead boy´s poem, evanescence mozno spominane hello a missing a zhorsovace depky su este theatre of tragedy- a rose for the dead, tristania- december elgy ci hatred grows... ale kedze na depku si radsej pustim nieco tvrdsie a ked som v pohode tak na mna nic neposobi extremne depresivne tak som dala take, co radsej prekliknem, ked mam blbu naladu
tak zalezi od dusevneho rozpolozenia ale za zmienku stoja tieto: Gladiator-Piesen ciernych vran, Lisa Gerrard-Creasy dies Elvis Presley-Cant help falling in love
NAJ depeisivenjsia pesnicka na svete je 9 crimes od Damiena Riceho.... odporúčam vypočuť si a nájsť si preklad,.... človek bude revať aj keby práve vtip čítal....a taka hnusne zaryvajuca sa do cloveka je aj sciencist od coldplay, hnsune sa zacina, tak vycitavo a smutne... ale 9 crimes je proste absolutna pecka...
prepáčte, skoro po roku ale ľudia toto sú fakt sračky. Neviete čo je depresia ak počúvate pre boha sarah connor. myslím si že k najdepresívnejším hudbám jednoznačne patrí pesnička gloomy sundays (som rada že to spomenul aspoň jeden užívateľ) pre mňa najviac verzia od portishead. od portishead ešte roads alebo s massive attackom glory box. massive attack má tiež pekné depresie, musela by som rozmýšľať. tiež určite radiohead, ktorý tu bol spomenutý až dva krát, napríklad song i will. ano ano pár pekných metalových balád ste už napísali vy, ale mrzí ma že zabúdate na našich slovenských interpretov.
Richard muller - smutná pieseň
jaro filip - takmer všetky, hlavne lsd, za dedinou, sťahovaví vtáci s lasicom
dorota nvotová - expertka na depresiu, viď havran aj s klipom
andrej šeban - bezvetrie
som rada že ste aspoň nohavicu spomenuli - takmer celý album Darmodej
kapelky ako m83, sigur ros...
a určite aj klavírový král yan tiersen. pre boha.. to je neskutočne krásna hudba s hĺbkou a pointou.. nie tie komerčné srajdy čo tu vypisujete..
a nechápem ako som mohla zabudnúť spomenúť the air - napr. song run, nouvelle vague je krásna hudba, four tet má pár depiek, muse, telepopmusik, a ak máte radi tvrdú hudbu vypočujte si slovenskú kapelu ad adacta ale čítajte si zároveň texty, inak to nemá význam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
272 komentov
Within Temptation - Our farewell
Blink 182 - What went wrong
Simple Plan - Untitled, Perfect
SUM 41 - Pieces
Good Charlotte - The truth
Keane - She has no time
a este jedna z aktoch x, prvy soundtrack uplne posledna piesen
Christina Aquilera - Hurt
Busted - Losing you
Busted - Without you
Evanescence - Forgive me
Evanescence - Lithium
Him - ti maju vela depresivnych piesni... ani nie tak texty ako ta hudba....
Nickelback - How you remind me
Nickelback - Savin' me
Nickelback - Too bad
Simple Plan - Meet you there
Simple Plan - Untiteled
all american reject-it end´s tonight
my chemical romance-i don´t love u
a total neverendin´ cryi´ je -
soundtrack O.C.-maybe i was here before, ked zomrela marisa...to je song typu-panika vsetci placeme...proste ak chces mat depku zozen si nejake fajne emo...to ti spusti ocne hydranty tak ze amen-tma
Sum41 - Pieces
Hoobastank -The reason
The Used - On my own........tak!...
SADE - Jezebel
poznam ovela lepsie.krajsie
Staind- Outside
Pain of Savation- Never learn to fly, Leaving Entropia, Oblievion Ocean...
SUM 41-pieces
MCR-sleep
Howie Day-Collide((pakoze to je thaky pritelpleny sty ale w gitarowej podobe je to fuctk depresiwne)
Snow Patrol-chasing Cars
Green Day-wake me up....
Blink 182-I miss you,Stay together for the kids
RHCHP-Otherside
Good Charlote-boshe wypadol mi nazow...
drobcek: nj, ta je pekna... pekny text...
...hmm...ale vecsinou setky songy co tu pisete su fajn
Bryan Adams - Please forgive me
...som pohadana s mojim chalanom a toto pocuvam dokola a revem zivot vie byt svina
MCR - Disenchanted
Sum41 - Slipping away
The used - Yesterdays feelings
Ak mate možnost si ich stiahnut,nečakajte.
Lamb - Gorecki
Lamb - i cry
Lamb - Lullaby
Lamb - learn
Lamb - Gabriel
Maximilian Hecker- Help Me
Good Charlotte-Emotionaless
Depeche Mode:in your room
Depeche Mode:litlle15
Evanesence-my irmortal
Depeche Mode-walkin in my shoes
sú to nádherné a smutné pesničky
xavier naidoo - abschied nehmen
gladiator - pravda pada
dj raiden - fallin´
ill skillz - be there for you
destiny´s child - emotions
r.kelly - if i could
teebee - forever lost
a.d. - veci, ktore bolia
nu, ale kazdy mame iny vkus... dnb a hip hopovu tvorbu z toho, co som napisala, nemusi vediet kazdy precitit ako depresivnu...
ono... kazdy povazuje za depresivnu tu, s ktorou sa mu spajaju spomienky na nieco, co mu chyba. alebo nejake ine spomienky...
pre mna je depresivna aj od gladiatorov - len s tebou ma bavi svet... lebo tu sme si spievali s byvalym. s byvalym... preto depresivna.
P.S. ich otec je iba obycajny parchant
Good Charlotte - We Believe
Good Charlotte - The Truth
Norah Jones- takmer vsetko! ale to skor vo mne vyvolava melancholiu
Rufus Wainwright- Hallelujah
Shinead O Connor - What doesn t belong to me
Joan Armatrading - Weakness in me
Trespassers - Lie in the sound
A Leniho nesmiem zabudnut, to by bol pruser ...Calling All Angels...
ccc..ale urcite toho bude vjac...
Hallelujah od Jeffa Buckleyho!
To ked uz pocuvam to uz fakt uplne brutal ze na skok z okna mi je... nenormalne smutna pesnicka.... stiahnite si to
diary of dreams - she(demonic mix)
diary of dreams - monsters and deamons
diary of dreams - flood of tears
odporucam vypocut si
-When The Music´s Over
Radioheda-Creep(plati to v urcitych chvilach mojho "zivota")
Tasmin Archer-Sleeping Satellite(to je fakt jedina popova pesnick ktoru pocuvama ktora ma dostala)
Frank Sinatra-My Way(aaach moja cesta)
Nirvana-All Apoligies
-Where did you sleep last night
Pixies-where is my mind(to ma vzdy stiahne do takej nihilistickej nalady)
Velvet Underground-Ocean
Lucie-Sen
Led Zeppelin-i can you quit(asi tak sa to pise)
-Beybe(to len podla toho "refrenu"-nejak tak sa to vola)
Placebo-my sweet prince
To su asi vsetky...nejake by sa este ucite objavili)
fakt dobry vyber pozname.
Skoro vsetko ale hlavne,DOWN IN A HOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mortal love-I want to die
TRISTANIA-My lost lenore
Nightwish-Swanheart
...
chester bennington-let down
grey daze-in time
korn-alone I break
led zeppelin-stairway to heaven
guns n´roses-don´t cry
the doors-crystal ship
radiohead-creep
deep purple-soldier of fortune
rasmus-funeral song
RHCP-otherside
odporúčam
Celine Dion - My Heart Will Go On ( » www.lastfm.es/music/Céline+D... )(to rozplace skoro kazdeho v blbej nalade, ekd neplace a ppzna text tej pesnicky, konkretne preklad)
Evanescence - My Immortal ( » www.lastfm.es/music/Evanescen... )
Vedúci - Nechceš byť sám ( » www.chachaland.sk/mediacentrum.ph... )(toto som pocuval furt dokola po navrate ztabora...)
Dresden dolls - Christopher
U2 - One
Sting - Shape of my heart
Kryštof - Vodné-stočné
Peoples - Tak príď
Marek Bezovský, Oskar Rósza - Chcem byť sám
that's all folks
hallelujah a nejake veci od guns n roses napr november rain je super ...
Mazzy star - Wild horses
Staind - Epiphany
Lamb - Gabriel
Deftones - Digital Bath
Anouk - Michel
Pink Floyd - High hopes
Clint Manssel - Requiem for a dream OST
etc.
Placebo_ In The Cold Light Of Morning
Evanescence_ Missing
Kings Of Convenience_ Winning a battle, losing the war
Tenacious D- Dude
marilyn manson - lamb of god
vzdy placem pri tejto pesnicke
My chemical romance-I dont love you
Desmod-Dážd
Desmod-Kým si blízko
Desmod-Zhorí všetko čo mám
Rascal Flatts-What hurts the most Odporúčam,asi je naj...
Rascal Flatts-While you loved me
Rascal Flatts-Its not just me
E.Iglesias-Do you know
Elán-Že mi je ľúto
ďalej...
Tori Amos-Loosing my religion
-Hey Jupiter
Keane-A bad dream
Ryan Adams-Nightbirds
Brandi Carlile-Tragedy
Kendall Payne-Scratch
napr.: Brontosauři, I. Bartošová: Léto...
Alebo? Pink Floyd: High Hopes
Deep Purple - When a Blind Man Cries
Pink Floyd - Wish you Were Here
Daniel Landa - Vrána
Slipknot- Vermillion pt.2
The Scorpions- Lonely nights
Sia- Breathe me
Desmod- Zostane ticho
Hole- Northern star
Cradle of filth- Nymphetamine
Within temptation- Angels
Guns ´n´ roses- November rain
Stone Temple Pilots- Atlanta
Demons & Wizards- Down Where I Am
the rasmus- funeral song
him-love s the funeral of hearts
Deftones - Knife party
Slipknot - Vermilion
Daniel Landa - Krisarova spoved
Daniel Landa - Pozdrav z fronty
Manna feat. Ville Valo - Just For Tonight
HIM - In Joy and Sorrow (String Version)
HIM - The Sacrament (Disrhythm Remix)
Stereophonics - It Means Nothing
Lamb - Gabriel
Nelly Furtado - Try
Damien Rice - 9 Crimes
Counting Crows - Colornlind
Craig Armstrong Featuring Elis - This Love
Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow
Moby - Why Does My Heart Feel So Bad
Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow
Plain White T's - Hey There Delilah
Placebo - Running Up That Hill
Placebo - I Know
Snow Patrol - Chasing Cars
Apocalyptica feat. Ville Valo & Lauri Ylönen - Bittersweet
Apologize (Feat. One Republic) - Apologize
Je ich tu dost, ale to zalezi aj od toho ako velmi som smutna.
Quorthon - Fade Away ,jednoznacne najsmutnejsi co som pocul, ale quorthonove solo albumy asi nikto nepozna
Novembers Doom - Leaving This
Candlemass - Solitude (alebo aj remake od Swallow the Sun)
Sentenced - End of The Road
Sentenced - Lower The Flags
Canaan - Nothing Left (to Share)
Peste Noire - Dueil Angoisseus
Ephel Duath - I killed Rebecca
Tenhi - Saapuminen
Tool - 10.000 Days, Part I aj II
Nohavica - Krajina po Bitve
Opeth, asi cely Damnation
A strasne vela od Porcupine Tree
hospital bukra: v krajine bohov
nirvana: somthing in the way
The best is yet to come
Lifehouse - Everithing
Rufus Wainwright - Hallelujah
Coldplay - Fix you
... sa mi zdá, že to je všetko, čo som chcela... snáď som nič nezabudla
ešte Evanescence - My immortal
a Timbaland ft. One republic - Apologize
portishead - roads
Placebo - I know
Placebo - Pierrot The clown
Nirvana - Where did you sleep last night
Good Charlotte - The Truth
The Fray - How to save a life
avril- when you gone
natasha bedingfield - soulmade
ale asi najviac depresii som pretrpela pri pesničkách od mariah carey
je ich veeela .alebo aj
Lamb-Gabriel,
Nemesea-The way I feel,
Placebo-Blind,My sweet prince atd...
a aj Korn-The kiss(fakt klaasnaa ,
Lacuna coil-Falling again,
Blink182-I´m lost without you a hlavne
FRANKIE GOES TO HOLLYWOOD-THE POWER OF LOVE!!!!!To fakt som uplne v prdeli z tohoto
My chemical romance-Desert song
Evanescence-The last song I´m wasting on you
a pak Jaromír Nohavica - Mikymauz
aj Running Up That Hill je vyborne,co tu uz niekto spominal,ale povodna verzia,cize od Kate Bush,je ovela lepsia. a este ma napada Alice In Chains - Nutshell a Creep & Tool - Alone... a cely album Disintegration od The Cure... a este Sigur Rós - Hoppípolla a Popllagio (ci poplaggio?)
Staind - Outside
The Offspring - Gone Away
a niektore od Opeth
naozaj skuste si ju vypocut.. je taka pekna a smutna
potom nevem preco ale strasne smutna mi dojde christina a hurt...
a aj billy talent surrender.. na tom som dost dlho depkovala... a z nejakeho dovodu aj apologize od timbaland a one republic...
a aj my chemical romance ghost of you a dont love you...
Pink Floyd- Wish you were here
Metallica- Nothing else matters
Nirvana- Something in the way
Guns and Roses- Dont cry
GnR- November rain
GnR- Patience
Eric Clapton- Tears in Heaven
Placebo- Without you Im nothing
Evanescence- Good enough
Evanescence - Anywhere
Nazareth- Love hurts
Ozzy Osbourne - Dreamer
Pink- Nobody knows
Jaromir Nohavica- Darmodej
JN- Rakety
JN- Kometa
JN- Mikymauz
JN- Osud
..a ja uz nevjem snad staci
The Eagles - Journey of the Sorcerer
The Zombies - Time od the Season
Rod Stewart - Faith of the heart
téma z filmu Forrest Gump
z opery Carmina Burana - O fortuna
John Lennon - Imagine
foo fighters - how i miss you
metallica - fade to black
no name - hladina stupa
The Cure - The Loudest Sound
The Cure - Faith
The Cure - Disintegration
jednoducho povedané keď chcete počuť niečo depresívne pustite si kjúr Robert Smith vie veľmi dobre písať depresívne texty a koniec koncov mnoho skupín sa ich tvorbou inšpirovalo a stále inšpiruje (Radiohead, Placebo, Interpol,...)
a radiohead.. to je hotofka na psychiatriu
gone to soon
Mando Diao - Ochrasy
U2 - Running to stand still
Eric Clapton - Tears in heaven
the ataris--saddest song(akusticka verzia)
guns n roses--november rain, alebo don t cry
avril lavigne--why
youth group--forever young
Weezer--island in the sun
Mr.Review--rainy day
je ich aj viac ale tieto su fajn a niesu zname velmi
Watsername
Metallica - Nothins else matters
sorry ine ma uz nenapadaju..to by som musela rozmyslat
Guns N´ Roses-Don´t cry..
Janek Ledecký-Proklínam..
Richard Muller..tých je viac..
Simple plan-Untitled..napr..
Sum 41-pieces...
Coldplay...tých je veľa..
Deep Purple-Soldier of Fortune..
Bullet For My Valentine-All These Things I Hate
Mono-life in mono..nájdete na youtube...inde to nemožem nájsť..
Led Zeppelin-Stairway to heaven...
aaaa veľa veeeľa ďalších...
potom Stairway to heaven od Led Zeppelin
Lonely Day a Aerials od Systemu,
Farewell a Romance od Apocalypticy,
Unforgiven of Metallicy
a z nevedno akych pricin mi pride hrozne depresivna aj Little Angel od Deathstars...
Silent Stream Of Godless Elegy - Osameli
Porcupine Tree - Sentimental
... len tak z fleku ma napadli len tieto tri
Rufus Wainwright-Hallelujah
Within Temptation-Our Farewell,Bittersweet..
Evanescence-You
..ale počúvam ich rada, pretože smútok môže byť aj pekný a spomienky také, že napriek depresívnosti sa k nim človek tak zvrátene rád vracia ..
popripade skoro kazda pesnicka od Lacuna Coil...to je velmi taka emotivna hudba(to ze emotivna neznamena ze emacka)
Apocaliptica Bittersweet
Nirvana Oh me ( mam k tomu aj smutne zazitky )
Pink Conversation with my 13 years old self
Jej Družina Fujarový song( je to fakt dobre )
Nirvana You know you are righ
a mnoho iných .... ale teraz si nespomeniem ...
NIGHTWISH
NEGATIVE
WITHIN TEMPATION
ale aj GUNS ,N, ROSES - DONT CRY je dobre
Simple Plan-Untitled
My Chemical Romance-Famous last words a I dont like u
Nightwish-tiez skoro vsetky
2.Slipknot - Vermillion pt.2
3.Slipknot - Circles
1. Israle Kamakawiwo - Somewhere ower The Rainbow - to je top, pesnička o živote, nádherne precítená
2. Zucchero - Wonderful Life
3. U2 - One
4. Chris Isaak - Wicked Game
5. Frankie Goes to Hollywood - The Power of L.
6. Scorpions - Holiday, With of Change
7. Apocalyptica/Metalica - Nothing Else Matters
8. Ronan Keating - Never Coms
9. Eurythmics - The Miracle Of Love
The Cure-One Hundred Years
to su pre mna najdepresivnejsie pesnicky...
slipknot - scissors
slipknot - vermilion pt. 2
zakk wilde (black label society) - in this river
evanescence - everybody´s fool
SOAD-Lonely day
Tarja Turunen- Our great divine
Dark Tranquility- Inside the partickle storm
Neviem ci su velmi depresivne ale pustam si ich hlavne ked nemam dobru naladu...
madonna - frozen (ešte keď som bola malá, milovala som tú pesničku)
WITHIN TEMPTATION- forgiven
ale tu vidite ze kolko ludi tolko nazorov ^_^
(stoji za stiahnutie)
-something in the way
simple plan-i miss you
-untitled
-perfect
pearl jam-last kiss
-broken hearted
-gone
-long nights
metallica-fade to black
-unforgiven I&II
-One
-Sanitarium
led zeppelin-stairway to heaven
deep purple-soldier of fortune
isaac kamakawiwoole-somewhere over the rainbow
guns&roses-november rain
-dont cry
a potom evanescence - hello
Led Zeppelin - Stairway to Heaven
My Chemical Romance - I Don't Love You
Pink Floyd - High Hopes
a the best
Scorpions - Still Loving You (ozaj doporucujem ) -
Nightwish - Walking in the Air
- Eva
Within Temptation - Memories
- Forgiven
- Our Farewell
- The Swan Song
- The Cross
Simple Plan - Unitled
Sia - Breathe me
- Hello
Jesse McCartney - Just So You Know
- I'ts Over
Seether and Amy Lee - Broken
Apocalyptica,Ville Valo,Lauri Ylonel - Bittersweet
Apocalyptica,Adam Gontier from Three Days Grace - I Don't Care
Monrose - What You Don't Know
Three Days Grace - Never Too Late
Blink 182 - I Miss You
Avril Lavigne - I Will Be
- I Miss You
- I'm With You
- Nobody's Home
Skillet - Say Goodbye
nightwish - angel fall first, ghost love score - ale skor ako ja neviem pustam si ked mam depku..., dead boy´s poem, while your lips are still red ,(nadhera),the islander,sleeping sun,last of the wilds (genialne), two for tragedy,
dawn of destiny- coldest night
GNR - dont cry, november rain, yesterdays.
jirí šelinger - sipkova ruzenka, dum holubi
michal penk - o blaznech
within temptation - memories, angels,....
Jose González- Heartbeats (krasne...)
Evergrey - Different worlds
Nevermore - Sell My Heart For Stones
Sonata Arctica - tie co tu uz padli....a este aj Last Drop Falls
a este neviem..momentalne ma toto napadlo
a potom este Europe- Tommorov...
Pearl Jam - Last Kiss
Alice in Chains - Down in a hole
Audioslave - Like a stone
Neviem kto to spieva - Bola raz mala, mala hviezdicka
The Doors - The End
A vela pesniciek od Radiohead a Sigur ros
dream theater- fatal tragedy, finally free (najdepresivnejsie)
metallica- the unnamed feeling (najdepresivnejsia)
(The Crow/Vrana)...je depresivna ale krasna
coldplay- the scientist
nightwish- the islander
kelly family- children of kosovo
kelly family- flip a coin
WITHIN TEMPTATION- MEMORIES to je naadhernaa pesnicka a este flip a coin od kf to su naj songy
Metallica- Unforgiven I,II (áno divné, ale je )
Nightwish- Ghost Love Score
Nightwish- Sleeping Sun
Tarja Turunen- Sing for Me
Tarja Turunen- Minor Heaven
Damian Marley- Road To Zion
My Chemical Romance- Helena
tak... môj zoznam
mrte vec
IAMX - This Will Make You Love Again
IAMX - Missile (aj ta nova verzia)
Lamb - gabriel
Damien Rice - 9 crimes
Dima Bilan - Belive
Amy Winehouse - Will you still love me tomourrow
Ne-yo - Closer
Richard muller - smutná pieseň
jaro filip - takmer všetky, hlavne lsd, za dedinou, sťahovaví vtáci s lasicom
dorota nvotová - expertka na depresiu, viď havran aj s klipom
andrej šeban - bezvetrie
som rada že ste aspoň nohavicu spomenuli - takmer celý album Darmodej
kapelky ako m83, sigur ros...
a určite aj klavírový král yan tiersen. pre boha.. to je neskutočne krásna hudba s hĺbkou a pointou.. nie tie komerčné srajdy čo tu vypisujete..
The Kelly Family - Flip A Coin
Levo - Stále neviem kade
Alexandre Desplat - všetky od neho
Avril Lavigne - Keep Holding On
Avril Lavigne Nobody´s Home
Avril Lavigne - Innocence
Dead By Sunrise - Let Down ( Chester )
Elán - O láske
Metallica - Nothing Else Mathers
Nickelback - Far Away
Roxette - So Far Away
Steve´s Theme - The Last Song