každopadne sam by som určite trapenie neukončoval, ani by som sa račej nepribližoval, lebo by som odpadol keby to vidím, ale zavolal by som veterinára asi
Ak by som mal pri sebe strelnu zbran, tak by som ukoncil jeho trapenie. Ak nie zavolal by som utulok, alebo veterinara s moznostou vyjazdu a s potrebnym vybavenim.
@stormmast3r ale nie to nieje mierene na teba, len uz je tu ankiet na tuto temu rozhodovania sa o zivote a smrti prilis ako kedysi ked tu bola kazda druha anketa o tehotenstve a sexe proste si si vybral len zly cas na tu anketu zla nieje. a mna uz unavuju podobne ankety ktore ma nutia premyslat tymto neprijemnym sposobom.
neviem, keby som ho tam len tak nechal, žralo by ma svedomie, keby som ho dokončil, žralo by ma svedomie, neviem, nechal by som sa zraziť na mieste ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
urobim to co povazujem za spravne a tak aby som si nemusel nic potom vycitat. a ak niekto urobi nieco ine ako ja nebudem ho za to odsudzovat.
Koľko týchto ankiet tu ešte bude?