Aký ste mali váž najbrutálnejší, najdivnejší sen?Ja ich mám plno.furt sa mi snívajú hovadiny......ale na celej ciare asi vyhrava ten, kde mi rad radom umierali setci moji kamarati a ja som nemohla nic spravit...aj ked som vedela ze umru....to bol dust bru
No pamatam si, ze nedavno sa mi v sne zabili obaja rodicia... a moj dnesny, uplne posledny sen bol o tom, ze som u babky a je tam aj moja teta a teta je vlkodlak, tak sme sa opevnili v jednej miestnosti - nalada toho snu vobec nebola fantasy akcna, ale stiesnena, neprijemna a fakt som sa bal. Hlavne taky moment s uplnym tichom vsade a divam sa na polootvorene dvere a bojim sa pohnut... nebol to prijemny sen. =/ Takze tak
akurat moj posledny sen bol riadna jebanina. tancoval som, v tom som si vsimol, ze sa mi uvolnili zuby a tri som si vybral, cele od krvy. potom som ich dal otcovi a neskor som zistil, ze mi ich stratil a bol som dost nasraty.
ja mavam cast sny s krvou...raz som bola v takej meter krat meter miestnosti, ziadne okna, dvere ani stop..vysoke to bolo...a po pupok som mala krv...a o nicom inom ten sen nebol...len som tam stala v tej krvi
hej, hej, tiez mavam podivne sny...a neviem sa voebc rozhodnut, ktory je najzvlastnejsi, tak vam sem teda hodim tri
jeden bol o tom,ze ma mama a brat odniesli na luku, ktora bola strasne rozlahla a uprostred bola studna, do ktorej ma zviazanu hodili. no a cely sen bol o tom,ako som padala ku dnu a videla som hore ich rozmazane tvare, ako sa pozeraju, kedy uz umriem. brrr.
potom sen, ktory mi teraz pride ako strasny vtip (viete, v sne viete aj to,co sa nepovie, ale vy jednoducho viete,ze to tak JE) proste vdaka pokrocilej medicine svet pokrocil k takym taktikam, ze ked bol niekto smrtelne chory, tak stacilo, aby si ODREZAL hlavu, prial si, aby mu narastla nvoa a ona mu teda narastie s tym,ze dotycny bude zdravy. no a moj brat bol smrtelne chory, tak si teda odrezal hlavu, narastla mu nvoa a on vyzdravel. a kedze ja som nechcela byt ina, tak napriek tomu, ze som bola uplne zdrava, som sa rozhodla odrezat si hlavu tiez (uplne zdrava? ) a uplne si pamatam ten moment, ako som ju rezala pri videu v obyvacke (na ktorom bol ten nas otrasny zlty kobercek),prisla ku mne mama, vytrhla mi noz a hovori:pockaj,zle to rezes! a odrezala mi ju ona... no a ja som novu hlavu nechcela,takze som potom fungovala bez hlavy... ehm
a treti, co mi teraz napadol je rpave ten,co sa mi snival tuto noc. ze som so sesternicou niekoho zabila a sli sme zahladit stopy... neviem, mam z toho sna strasne divny pocit, lebo to bolo take realne cele... a najma tie nase pohnutky... zabit len pre ten pocit... neviem... cudne...
no mne sa take haluze selijake snivali ked som bola malinka (taka skolkarka) a tak the best bol ze sme mali v obyvacke bombu som sa potom bala vobec tam ist pozret...ci tam ece mame vobec obyvacku
alebo minule ze som si vyplachovala pusu a jak som vypluvala vodu tak mi rad radom vypadavali zuby ze konec
No ja vynikam v divnych snoch, a naozaj by ma zaujimalo ze kde na take blbosti chodim.
NAjdivnejsie co sa mi snivalo bolo, že som organizovala koncert Metallici v Našom Dome kultúry. Ale ja som z toho koncertu (na ktorom bolo asi 20 ludi) nič nevidela lebo babka strážila dieťa maminej sesternice a ja som ho musela kojiť. Ble
a potom tiež podobne divný sen bol že znovu v našom DK som stretla Kirka Hammetta, ale nebol to naozaj Kirk ale nejaky jeho dvojnik....Ktorý hovoril po slovensky ale so mnou sa aj tak bavil po anglicky....
No a ráno som sa zobudila tak že som si hlavu opierala o taburetku,ktoru mam zvycajne pri pisacom stole, polozenu na mojej posteli,
No ja si skoro každý deň zapamätám sen... Najblbšie je, ked´sa mi sníva o spolužiakovi a ako ho milujem a on ma odmieta alebo má sprosté reči, prípadne sa dáva dokopy s naj kamoškou... také sráčske scenáre ako z časopisu pre 12 ročné dievčatká...
Mne sa raz snivalo, ze ma nahanal upir..Ked som bola nakonci so silami, tak som sa zlozila na zem a este som mu aj krk nastavila...On pribehol ku mne a zo smiechom mi povedal, ze teraz nahanam ja jeho... Hmm..a tusim aj taky vtip bol..Ale ako sen to bolo hnusne...
ja mávam nočné mory s vodou, mám s nej strach...neraz som v sne zomrela utopením...a najhaluznejší sen? Keď som v mojej pivnici( ktorú v skutočnosti nemáme) našla mŕtvu učiteľku, poslala som svojich spolužiakov do záhrady po kečup a horčicu a zjedla som ju. Čo som nevládala, dala som psovi....ráno som sa zobudila s čudnou chuťou slín....blééééé
Mne sa raz snívalo že som si vytrhla guču vlasov a aj z kožou, uu nechutné a potom som si to tam nalepila naspať
Teraz som si spomenula na jeden hnusny sen čo sa mi raz sníval.
Bežala som po tmavej cestičke po ktorej som vždy chodila v noci domou. A oproti mne išlo či bežalo nejake podivné individuum. človek v čiernom a s kapucnou. A ako som tak bežala okolo už som bola pri nom a zakričala som na nho "Hu!" a vtedy zdvihol hlavu a ja som videla jeho hnusné planúce červené oči. Rozbehla som sa a on utekal za mnou. Som počula jeho kroky za mnou ako sa približujú. Už som bola nakonci s dychom, videla som sa zalesknuť jeho nož a potom som nejako spadla na zem a on ma schmatol a priblížil mi nož k tvári...
Brrr, po tomto som bola totálne vydesená. A ked som večer išla domov som sa strašne bála.
teraz som si spomenula na to, že sa mi niekolko rokov sníval často taký sen že som nastúpila do nášho výťahu a on vybehol na strasne vysoke poschodia...trebars na 900 a tak, a ja som nemohla vystupit a ked sa mi to konecne podarilo tak som sa aj tak nemala ako dostat domov....proste ziadnym spôsobom som sa nemohla dostať ku nam na štvrté poschodie....
tedka som si spomenula este na jeden sen..........ze k nam do nasej krpatej dedinky dokapal david beckham (ktorého, len tak mimochodom, desne neznášam) s tým, ze sme si vymenili mobily a on chce svoj naspat...a potom mu zdrhlo jeho osbone lietadlo a ja som s nim musela cakat na zastavke autobusu na bus do anglicka
neviem, ale nikdy nezabudnem na ten, ktory sa mi snival asi ked som mala 5 rokov: behala som po nasej zahrade, vsade okolo mna lietali vtaky, boli tam same kvety a potom som sacala v takych krasnych satach tancovat... no nieco krasne a na konci sna som sa otocila a vedla mna boli obrovske motyle, ktore mali oci, noc, usta..ale take ake v rozpravke ze mali tykadla a na hlave oci
potom ja sa niekedy zobudim v sne a hovorim si: nemozem otvorit oci, lebo sa mi ten sen prestane snivat, ale nakoniec to uz aj tak nevydrzim a otvorim ich a potom asi mesiac lutulem, lebo to bol napinavy sen a chcela som vediet, ako to vsetko skonci
Nemavam divne sny ale toto to bolo hrozne. Zomrela mi prastarka a tyzden vkuse sa mi snivali hrozne sny. A jeden najhorsi:
Boli sme cela rodina v kuchyni a akurat mi oznamili ze zomrela. Lezala vo vedlajsej izbe. Ked zrazu zdvihla ruky, zacala vydavat divne zvuky a nahanat ma po kuchyni. A ostatni sa smiali!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hned jak som sa zobudil som si nahmatal no sze ci ho mam... uf.. no nebola to sranda
to som mal asi 5 rokov, ale nikdy na to nezabudnem
jeden bol o tom,ze ma mama a brat odniesli na luku, ktora bola strasne rozlahla a uprostred bola studna, do ktorej ma zviazanu hodili. no a cely sen bol o tom,ako som padala ku dnu a videla som hore ich rozmazane tvare, ako sa pozeraju, kedy uz umriem. brrr.
potom sen, ktory mi teraz pride ako strasny vtip (viete, v sne viete aj to,co sa nepovie, ale vy jednoducho viete,ze to tak JE) proste vdaka pokrocilej medicine svet pokrocil k takym taktikam, ze ked bol niekto smrtelne chory, tak stacilo, aby si ODREZAL hlavu, prial si, aby mu narastla nvoa a ona mu teda narastie s tym,ze dotycny bude zdravy. no a moj brat bol smrtelne chory, tak si teda odrezal hlavu, narastla mu nvoa a on vyzdravel. a kedze ja som nechcela byt ina, tak napriek tomu, ze som bola uplne zdrava, som sa rozhodla odrezat si hlavu tiez (uplne zdrava? ) a uplne si pamatam ten moment, ako som ju rezala pri videu v obyvacke (na ktorom bol ten nas otrasny zlty kobercek),prisla ku mne mama, vytrhla mi noz a hovori:pockaj,zle to rezes! a odrezala mi ju ona... no a ja som novu hlavu nechcela,takze som potom fungovala bez hlavy... ehm
a treti, co mi teraz napadol je rpave ten,co sa mi snival tuto noc. ze som so sesternicou niekoho zabila a sli sme zahladit stopy... neviem, mam z toho sna strasne divny pocit, lebo to bolo take realne cele... a najma tie nase pohnutky... zabit len pre ten pocit... neviem... cudne...
alebo minule ze som si vyplachovala pusu a jak som vypluvala vodu tak mi rad radom vypadavali zuby ze konec
NAjdivnejsie co sa mi snivalo bolo, že som organizovala koncert Metallici v Našom Dome kultúry. Ale ja som z toho koncertu (na ktorom bolo asi 20 ludi) nič nevidela lebo babka strážila dieťa maminej sesternice a ja som ho musela kojiť. Ble
a potom tiež podobne divný sen bol že znovu v našom DK som stretla Kirka Hammetta, ale nebol to naozaj Kirk ale nejaky jeho dvojnik....Ktorý hovoril po slovensky ale so mnou sa aj tak bavil po anglicky....
No a ráno som sa zobudila tak že som si hlavu opierala o taburetku,ktoru mam zvycajne pri pisacom stole, polozenu na mojej posteli,
ze sa do mna zalubil BILL(z tokio hotel) a vzali sme sa no kokos rano som sa zobudila uplne znicena..no nocna mora toto
Teraz som si spomenula na jeden hnusny sen čo sa mi raz sníval.
Bežala som po tmavej cestičke po ktorej som vždy chodila v noci domou. A oproti mne išlo či bežalo nejake podivné individuum. človek v čiernom a s kapucnou. A ako som tak bežala okolo už som bola pri nom a zakričala som na nho "Hu!" a vtedy zdvihol hlavu a ja som videla jeho hnusné planúce červené oči. Rozbehla som sa a on utekal za mnou. Som počula jeho kroky za mnou ako sa približujú. Už som bola nakonci s dychom, videla som sa zalesknuť jeho nož a potom som nejako spadla na zem a on ma schmatol a priblížil mi nož k tvári...
Brrr, po tomto som bola totálne vydesená. A ked som večer išla domov som sa strašne bála.
potom bol pohreb. normálny pohreb kopa ľudí. dokonca aj nejaký farár tam bol...
už ju púšťali do jamy a ja som vybehol z davu, že ešte nemôže byť koniec. vybral som ju z truhly a bežal preč.
som sa zobudil... a takým opičím skokom som sa dostal k fuktrálu a vydýchol som si
alebo raz keď som mal asi 10 rokov som sa videl vo sne v mojej viacmenej terajšej podobe ako som hovoril sám sebe, že to bude všetko v pohode.
potom ja sa niekedy zobudim v sne a hovorim si: nemozem otvorit oci, lebo sa mi ten sen prestane snivat, ale nakoniec to uz aj tak nevydrzim a otvorim ich a potom asi mesiac lutulem, lebo to bol napinavy sen a chcela som vediet, ako to vsetko skonci
Boli sme cela rodina v kuchyni a akurat mi oznamili ze zomrela. Lezala vo vedlajsej izbe. Ked zrazu zdvihla ruky, zacala vydavat divne zvuky a nahanat ma po kuchyni. A ostatni sa smiali!!!