ble to je čisto že hrozné keď nejakému chalanovi či chlapovi trčia chlpy z plaviek :-d preto radšej nosím tie dlhšie :-d sa čudujem tým ľuďom že im to nevadí keď tam majú takú hrivu :-d
@cistygay viež že máš taký sympatický nick? nejako nemám moc v láske tých ktorý sa nevedia rozhodnúť neeeeeeee nemam ich dlhšie :-d raz som sa tam dole ehm začal upravovať a teraz si viem predstaviť žeby som to mal nechať len tak ako to príroda zariadi ;
Iba kvôli tebe som zbehol s pásmom na záchod v robote....pozerali an mňa síce čudne, ale čo už....
Najdlhší chlp na mojom tele mám v prdeli a má 5 cm. Inak sa všade holím. ( a už som vytrhol aj ten chlp - nedal sa mi presne odmerať, tak som ho vytrhol....)
a teraz uvažujem, na čo sú ti takéto informácie....
Dakte som čítal štatistiku, chlpy sú prejavom mužnosti. Čím viac chlpov, tým sme pre ženy atraktívnejší... ja si to zrovna nemyslím, lebo estetika je estetika. Ale rád by som počul názory od nežného pohlavia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
lebo kamátovi trčali chlpy z pod plaviek a nieje ani moc zarastený len tam má také dlhšie si ich musí začesávať
hej vrkoce su v mode teraz a stuzky tam este zaplietam podla toho co mam na sebe aby farebne ladili
Vsade mam najdlihsie chlpy
no a potom som začala brať antikoncepciu a tie malé mrchy pôsobením hormónov zmizli! jupí!
17 to máš šťastie
ved nech chodia ku káderníkovi pristrihnúť končeky alebo urobiť riadny účes
a máš tam este jednu chybu "a teraz si viem prestaviť" a asi si myslel "NEviem" nee
a nemeram to ale neham ich dlhe nebudem farbit ani nic a take zdrave potom predam a zarobim peniazky
zabudla si napísať dlžku (može byť aj p**** chlp )ak iný nieje
@chiflada no tak stužky menia celú situáciu...!
a take normalne nezmutovane, na zadnej strasne stehien, asi 4cm hrozne, ze?
Najdlhší chlp na mojom tele mám v prdeli a má 5 cm. Inak sa všade holím. ( a už som vytrhol aj ten chlp - nedal sa mi presne odmerať, tak som ho vytrhol....)
a teraz uvažujem, na čo sú ti takéto informácie....