Najdlhšia veta v Biblii má 89 slov a tie dokopy 425 písmen. Potom existujú také dlhé zamotané vety... človek by neveril koľko blbostí ja dám kedy do fóra, ale toto ma zaujíma a po tom, čo som vypočuja všetkých známych by som rada videla, či sa tu vymyslí
Vraj V.Hugo (myslím, že to bol on) mal raz vetu na niekoľko strán.
Mne sa občas v denníku podarí veta tak A5 mojim písmom a inak moja najdlhšia veta má podľa Wordu 122 slov, 770 znakov vrátane medzier (649 bez nich) a z koľkých vedľajších viet sa skladá, sa mi rátať nechce
pamatam si ze raz ked som este na zakladnej skole odpovedala z egyptskej kultury ucitelka ma zastavila so slovami nadychni sa uz prosim ta ! tak som sa nadychla a isla dalsich 15 minut
Prepis odpovede nemam ... ale tiez to bola dlha veta s velmi vela spojkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a čo ty vieš... možno poznám viac než jednu len ich nechcem povedať?
Mne sa občas v denníku podarí veta tak A5 mojim písmom a inak moja najdlhšia veta má podľa Wordu 122 slov, 770 znakov vrátane medzier (649 bez nich) a z koľkých vedľajších viet sa skladá, sa mi rátať nechce
Ha! Tromfla som Bibliu!
Prepis odpovede nemam ... ale tiez to bola dlha veta s velmi vela spojkami
a vymoc sa
ale neviem neviem, ako si to má niekto pamätať? šak to sa samo vylučuje, dlhá a zamotaná.. ja si také nepamätám napríklad.
Ni, prekonajte toto. (Považuje sa ešte za vetu?)