ci si proste rozumieme. kamoska mi nedavno rozpravala o svojom frajovi s ktorym su 3 roky a oni sa maju o com rozpravat od rana do vecera... su ako najlepsi priatelia
to je podla mna krasne :happy:
tak z uvedených je to najdôležitejšie pre mňa inteligencia, pretože môže mať všetko ostatné, no bez inteligencie to bude iba ,,ďalšia,, slečna na trápenie ...
pre mna je najdolezitejsie, aby sme mali podobne plany do buduncosti, co sa tyka zivota, byvania, rodiny. na tomto totiz skrachovali moje predosle vztahy.
Imho si myslim ze zena ktora chce materialne zabezpeceneho chlapa by mu mala mat sama co ponuknut. Mala by byt inteligentna pekna a dobra v posteli a taktiez by mu mala byt oporou aby mal dovod byt verny jednej zene.
Ako tak čítam,poniektorým dievčatám je zbytočné čosi písať,lebo ešte nedozreli,a ešte sa nenaučili ako ide život,len maju svoju vysnenu predstavu,ideal muža-aby bol prachaty a konečna.Neviem,či je to nova doba,či to len ja som ina,ale dievčatá,čo bude,ak vás ten prachač pretiahne a nechá tak?Bez penazí,lebo takýto si zaobstarajú advokáta a ostanete s holym zadkom a dieťaťom.Ale ešte dalej: Nechce sa vam pracovať,nechcete mať finančnú nezávislosť na mužovi?Každy majetkovo zabezpečeny sa nebude cely život ťahať s jednou ženou,minimálne popri vas aj dalšie dve,ktore môžu mať nejaku pohlavnu chorobu.Pesimistka?Nie,len vam davam troška predstavu aj o tienistej stránke týchto mužov, a to nie je jedine čo vas čaká.Zlatá klietka,to sa vám páči?Mne nie,neznášam finančnú závislosť.Samozrejme,mal by byť zodpovedný,a ako chlap by mal vedieť zabezpečiť rodinu,ale neznášam ani skúpych chlapov.Zeny,dievčata,ktore chcu mať prachača bez akejkolvek námahy,pohodlnosti pracovať sa časom stanú frustrovane,zakoplexovane a bez štipky vlastnej osobnosti,a taktiež majetkom muža.
A ešte: vhodnym partnerom pre život je ten,kto ma srdce a inteligenciu v zdravej miere,vie zabezpečiť ženu,rodinu.Ciže taktiež rodinne založeny muž(samozrejme nie typ B.K) a aby sa pri nom žena cítila bezpečne,sama sebou a mohla mu dôverovať,vzájomna úcta a pochopenie,tolerancia,zmysel pre humor,aspon podobne záujmy.plusom je,ak vie variť.
Vzhľadovo? jasne,mal by mať charizmu.
Ako si ho žena vychová,tak ho má.A čo vam vadí na začiatku,neskor to bude horšie,takze vzájomna komunikácia.
ja potrebujem takeho co je aj pekny bohaty nemusi byt hlavne aby si svoje veci platil sam, ja sa sama zabezpecim. no a povahou by sme si mali sadnut. ale hlavne v zmysle, ze by ma vedel povzbudit lebo ja som strasne depresivna osoba a akakolvek kritika ma vie znacne dojebat. a sex tak nvm ja nie som moc narocna, hlavne nech to neboli. boze ale najhlavnejsie nech neni nizsi nez ja, to je bez sance. ved je tolko trpaslicich dam, preco tolko trpaslikov vzhliada ku mne. pri mne nevyrastu...a keby bol nejaky moc tupucky to by ma dost odradzalo.
akceptovať mna a moje vnímanie (medzi)ľudských(imimoludskýchofc) vzťahov hlavne.
lebo nesnesiem proste nejaké žiarlivostné oné, fakt na to nemám náladu a uráža ma to, ktoré by mohli byť velmi lahko dosiahnutelné vzhľadom na to ako sa u mna veci majú.
žiadne majetníctvo proste. @23 .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
to je podla mna krasne :happy:
Nebudem chodiť s mimoňom.
a aby bol pri peniazoch ofc. :letim:
žiadny normálny človek nemá jedno, najdôležitejšie kritérium. partnerské vzťahy sú predsa oveľa zložitejšie, musí tam toho fungovať viac.
@darkestangel
"..bakalár z politológie,
a aby bol pri peniazoch.."
- to sa úplne vylučuje :p
kam sa pozriem, tam reaguješ penismi
aj u mňa tak.
Vzhľadovo? jasne,mal by mať charizmu.
Ako si ho žena vychová,tak ho má.A čo vam vadí na začiatku,neskor to bude horšie,takze vzájomna komunikácia.
lebo nesnesiem proste nejaké žiarlivostné oné, fakt na to nemám náladu a uráža ma to, ktoré by mohli byť velmi lahko dosiahnutelné vzhľadom na to ako sa u mna veci majú.
žiadne majetníctvo proste.
@23 .)