To sa nehovori. Inak utracam rad, ale rozumne. Peniaze pre mna nemaju taku hodnotu aby som si ich zhrnal na kopu, pre mna ma hodnotu to co si za ne kupim, co potrebujem - teda vec, vyrobok, tovar.
Vatsinou si premyslim kazdu korunu, aj ked ani jedna koruna vacsinou nejde priamo z mojho vrecka . A najdrahsia vec je zrejme pocitac, ktory bol povinnostou do skoly, nie mojim rozmaom. Najdrahsim mojim rozmarom je asi elektricka gitara s kombom a takymi tymi sprostostami okolo toho a husle.
Najdrahsou vecou u mna doma je teraz asi par zdrapov papiera (doslova zdrapov, s kuskamy omacky, cokolady, caju, kavy.... a neviem co este sa na to vylialo), kde je nacmaranych nikolko projektov
a utrácam. teda, niekedy som rada, že sa mám za čo dostať do školy, povedzme v období, kedy nemám pol roka výplatu. a tá potom príde naraz a polovicu viem minúť za týždeň, lebo sa mi v hlave vynorí zoznam vecí, ktoré bezpodmienečne chcem
najdrahšiu ? ja neviem , nejak na tom nelipne, utrácam rád a bezhlavo, ale ak chcem na niečo šetriť tak to dokážem, no ak zrovna na nič nešetrím míňam bezhlavo
@48 ty truba, keby si ju mala, tak aspon vies ako sa to pise, nie? ...v 15ich ta dost vysla? ...zaujimave..., kolko krat si pre nu musela rozhodit nohy? ....ach!, milujem taketo pipinky, mi to vie zdvihnut tlak! ....
@pernik ..ani nie, myslis, ze by som potreboval Louis Vuitton kabelku? ....alebo preto, ze nemam potrebu tu prepierat co mam a vytahovat sa tym? ....sry, mozno som sa nehal trochu uniest, ale fakt sa mi zda trochu smiesne, ked 15ka holka napise, ze co JU stala par tisic eurova kabelka, a este doplete nazov jej znacky....
@oskarko Ale pokiaľ sa nemáš potrebu vyťahovať čo máš, tak nechápem čo tu robíš, toto je čisto materialistická diskusia a vyťahovaní sa.
Neviem, čo je zlé na tom, že niekto v takejto diskusii napíše, že má LV kabelku, aj keď je to samozrejme od nej smiešne, kedže má maximálne fake z Ukrajiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
A k druhej časti otázky, snažím sa nemíňať, ale keď to na mňa príde...
a inak zrejme foťák
ale keď už musím ja, tak sa strášne dlho rozhodujem, a nakoniec sa aj tak rozhodnem nesprávne a kúpim si volovinu :/
ale pokiaľ ide o fakt najvyššiu finančnú hodnotu, asi rodičov, na trhu s orgánmi by som ich mohla streliť celkom slušne...
a utrácam. teda, niekedy som rada, že sa mám za čo dostať do školy, povedzme v období, kedy nemám pol roka výplatu. a tá potom príde naraz a polovicu viem minúť za týždeň, lebo sa mi v hlave vynorí zoznam vecí, ktoré bezpodmienečne chcem
Nejako neobľubujem "drahé" veci, načo...
napísala by som sem iné veci,ale na tie zarábali rodičia a nie ja takže...tak
Neviem, čo je zlé na tom, že niekto v takejto diskusii napíše, že má LV kabelku, aj keď je to samozrejme od nej smiešne, kedže má maximálne fake z Ukrajiny.