Najdu sa ludia ktorý tiež nenávidia nedochvílnosť???
Ja proste ked sa z nekym dohodnem na určitu hodinu tak sa ju snažim dodržat,nenavidim vsak ked niekto pride treba o 2 hodky neskor.... dokáže ma to velmi nahnevat...chapes stane sa ale tak kde viem ze nemozem treba dorazit tak zavolam ze pridem neskor.
@zuzka236 vies ja vacsinu takto cakam na svojeho priatela byva v brne a jezdi za mnu a vzdy pride aj o pol hodinu neskor...sa mi skor este nestalo ze by mna doma nenasiel...hehe
ja mam vo zvyku meskat.... ale to nieje zlozvyk, to je zviotny styl ale to podla toho kam idem, do skoly som este nacas neprisla nikdy, ked idem niekam na vylet tak som v predstihu
Myslím, že takí ľudia sa nájdu všade! Ja k nim tiež patrím. Normálne som celkom v pohode a o ostaných sa nestarám, ale toto ma dokáže vytočiť do vývrtky
Moji spolužiaci stále keď idú do mesta a sú dohodnutí napr na 18-tu, tak mne hovoria, že sa máme stretnúť o 17-tej, lebo už vedia, že budem aspoň hodinu meškať
prezijem to ale nalada sa mi urcite nedvihne.... este neznasam cakat za niecim, co neviem ci pride,... ked sa niekto cely den nevie rozhodnut ci niekam pojde alebo nie :/
Mala som kamosku, ktora meskala aj hodinu a pol a ospravedlnenie nikde...
Nevadi mi, ked niekto nahodou nestiha a pride neskor, ale ak to robi pravidelne, pride mi to ako neucta k cloveku. Prosto si ho nevazi na to, aby prisiel vcas.
@transplantovana tak mne nic ine nezbiva len pockat na neho..no... vies nemozem vedet aka je cesta ci nieje niekte nejaka havarka alebo tak no...ale vzdy ked dojde mi to vysvetli...
no ja nedochvíľnosť neznášam,ja sa všade snažím chodiť skôr a irituje ma,keď niekto nedodrží presný čas,najmä ak ja,čo som z iného mesta som na stretnutí včas a osoby napríklad z Trnavy,kde sa stretávame meškajú aj 15 minút a viac
no bohužiaľ ja meškám v posledných rokoch pravidelne, dokonca aj keď ma čakajú už rovno pred domom Ale zas nie príliš, vždy sa zmestím do tých akademických 15 min.
Neznášam ju, aj sama sem-tam meškám Preto moji milí spolužiaci zariadili do budúceho roka...že v deň ked budeme mať stužkovú tak mne povedia,že sa začína o hodinu skôr lebo..vždy ked sa chytám na také veľké akcie a oslavy-zásadne meškám
mňa to vie riadne naštvať teda.. dávnejšie keď sme sa s kamoškou dohodli že máme niekde ísť a ona vždy pravidelne meškala ale mňa to hrozne vytáča pretože potom sme prišli neskoro ale chvíľami som mala pocit že to robí naschvál aby keď tam kde sme išli, aby bola nachvíľu stredobodom pozornosti a aby mohla každému vysvetľovať prečo mešká a pritom to bola totálna blbosť lebo viem že by stihla prísť aj načas
za nedochvílnosť by som vraždila, najviac som si jej užila minulé leto, ten debil asi nemal hodinky a vždy prišiel neskoro s tým blbým úsmevom ,,prepáč, bol som ešte na pokeci" nakopať do hlavy a ísť domov bolo asi najlepšie riešenie
Ja osobne nedochvíľnosť nenávidím. Vždy radšej prídem o 5 minút skôr ako keby som mala meškať. A keď ma niečo prinúti meškať (napríklad keď musím na niekoho čakať), tak som vždy nervózna
aj ja nemám rada nedochvíľnosť.... aj ja som síce taká bola, ale to bola väčšinou taká 10 minútová nedochvíľnosť no našťastie už som sa toho "zlozvyku" zbavila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale pár minút sa mi stáva pravidelne no..
to sa nemá robiť.. ▐
•
Nevadi mi, ked niekto nahodou nestiha a pride neskor, ale ak to robi pravidelne, pride mi to ako neucta k cloveku. Prosto si ho nevazi na to, aby prisiel vcas.
A este ked sa ani ospravedlnit nevie...
na druhej strane neznášam, keď ľudia meškajú, keď sa fakt ponáhľam. a podľa zákonu schválnosti to je tak vždy