Len jeden vybrať neviem,ale Batman: Dark Knight aj Dark Knight Rises majú super soundtracky, Borderland či ako sa tá hra volá má soundtrack od The Heavy: Short Change Hero a ešte francúzsky film Profesionál soundtrack Chi Mai. To sú tie najlepšie,čo som počul.
Mass Effect, Final Fantasy VII, Journey, The last of us.. vsetky maju epic soundtracky
a este Life is Strange ma super, vzdy ked pocujem nejaku piesen z tej hry tak mam taky cudny nostalgicky pocit z poslednej epizody
Z hier sa mi páči najviac asi Zaklínač, aj keď je toho samozrejme viacej, dá sa nájsť kopa kvalitných herných soundtrackov. Z filmov mi najviac imponuje asi Hans Zimmer, ale môj najobľúbenejší batmanovský soundtrack je z animovaného Batman: The Dark Knight returns. Ten sedí ku Batmanovi ako riť na šerbeľ.
@xxar3s mass effect je aj na pc, ale ja som vsetko hrala na ps. myslim, ze aj last of us je ps only, ale citala som uz davnejsie o tom, ze cez playstation now ludia budu moct hrat ps3 hry aj cez pc bez konzoly, jedine co je k tomu potrebne extra je ovladac. skus pogooglit, len neviem ci sa to nevztahuje len na niektore krajiny :/
Hans Zimmer (ten je celkovo NAJ) - Počiatok, Interstellar, Piráti z Karibiku
Clint Mansell - The Last man
Still Alice - konkrétne if i had a boat pesnička
Untouchables - Una Mattina
Posledný Mohykán
Amélia z Montmartru
E. S. posthumus - Nara (je to z Odloženého prípadu)
Dr. House (pusti si Some of the best House M D songs na Youtube)
13. reasons why má tiež celkom fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
To ale lamy nepoznajú.
a este Life is Strange ma super, vzdy ked pocujem nejaku piesen z tej hry tak mam taky cudny nostalgicky pocit z poslednej epizody
Clint Mansell - The Last man
Still Alice - konkrétne if i had a boat pesnička
Untouchables - Una Mattina
Posledný Mohykán
Amélia z Montmartru
E. S. posthumus - Nara (je to z Odloženého prípadu)
Dr. House (pusti si Some of the best House M D songs na Youtube)
13. reasons why má tiež celkom fajn
Dúfam že aspoň niektoré tu poznáte
Alebo asi vsetko od Kubricka
a inak zimmerovky a drive