Nemam rad Madarov, lebo im zavidim, to ze zjavne vedia naraz rozpravat aj pocuvat toho druheho. Raz som s dvoma sedel na lanovke na donovaloch a oni obidvaja celu cestu hovorili a uplne naraz. Proste ani jeden z nich nestichol, aby pocul toho druheho, oni proste naraz rozpravali.
A este Poliakov, lebo raz robili uplne hrozny bordel v hoteli, kde sme boli.
nemusim poliakov.. sry za vyraz, ale su to prasata.. robim v jednom hoteli a vzdy su s nimi problemy, ci uz chlastaju ako hovada alebo maju problem zaplatit.. navyse su dost vulgarni a arogantni.. bez ohladu na to, ci pridu na bavoraku alebo peso..
Osobne nepoznam az tolko vela europskych narodnosti (mozno nieco cez 10) aby som mohol sudit, ale z tych vsetkych su naj FUJ asi madari, poliaci, cesi a potom slovaci.. V4 to isti..
Inak som si velmi oblubil anglicanov a aj svedi su dost v pohode ludia, resp ti ktorych ja poznam..
Narod nie je dolezity. NAJ FUJ JE KAZDY Z VAS CO PINDA na INU KRAJINU!! ved predsa kazdy sme JEDNOTLIVEC a ZODPOVEDAME sami za seba. AMERICANOV SETCI NENAVIDIA pre to lebo vrazdia kvoli rope! ale vsetci? V Iraku su teroristi, ale vsetci? francuzy su namysleny, ale vsetci? zalezi len na jednotlivcovi ako sa sprava a zije zivot, nie na celkovej krajine, je to priblbla otazka lebo kazdy zodpoveda sam za seba vdaka za sprostredkovanie tohto nazoru majte sa
Iwo: to mas pravdu, ale kazdy narod ma svoju mentalitu a u niektorych je pokryvena trochu viac.. tam uz to ci je jednotlivec taky, alebo onaky nezavazi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Nemam rad Madarov, lebo im zavidim, to ze zjavne vedia naraz rozpravat aj pocuvat toho druheho. Raz som s dvoma sedel na lanovke na donovaloch a oni obidvaja celu cestu hovorili a uplne naraz. Proste ani jeden z nich nestichol, aby pocul toho druheho, oni proste naraz rozpravali.
A este Poliakov, lebo raz robili uplne hrozny bordel v hoteli, kde sme boli.
Ale, ze by boli fuuuuj o nich povedat nemozem
Ked sem pride taky Nemec tak si moze o nas pomysliet aki sme spinavi...
asi Taliani - su to hovada a blazni
Neboj sa, sme vlastenci.
Inak som si velmi oblubil anglicanov a aj svedi su dost v pohode ludia, resp ti ktorych ja poznam..
a kokoti, celkovo ako narod nikto, ale neznasam nemcov