proste zlé obsadenie/ bez pointy/ bez zmysluplného deja/ slabé grafické efekty... proste uveďte názov a dôvod, prečo sa vám nepáčil... môže byť aj viac filmov
upir z ferratu - vsetko je tam zle , zle ,zle jedine koli comu som to pozeral boli auta - ferrat skoda 110 r prerobena a potom tam boli este nejake prototypy ... inac hrozny film
hlavna redakcia zbytocnych programov uvazda : najhosi serial vsetkych cias - dallas a po nom nasleduje megafilm upir z ferratu.
ja mám taký film (nie dokumentárny) o eskimákoch (čo bol v trojbalení DVD a ktorý sme si medzi tými 2 ostatnými nevšimli) ale že totálna kravina nemá to ani pointu a taktiež aj jazyk národna mi nieje známy
raz som videla na filmovom festivale jeden madarsky alternativny film s nejakym divnym fetisistickym podtonom. to by som ozaj nikomu nepriala to vidiet
ale z tych znamejsich Pustna burka. Celkovo tie Sandlerove filmy nemusim ale hento bola takaa hlupost.
@narazyvzdornaa myslim ze sa to volalo Nie som tvoj kamarat. Najviac ma uchavtila scena ked boli muz a zena v byte, ona naha a zrazu dostala epilepticky zachvat. On miesto toho aby volal zachranku, nataca si ako sa naha zvjia v krci. Plus ten herec mal fakt uchylny ksicht
Niečo s Paris Hilton. A prečo? Pretože neznášam vypatlaná bloncky. Preto, že ten film mal obsadenie amerických stredoškoláčiek, pretože bol ružový, afektovaný, lebo NEMAL DEJ!!!
Vydržal som sa dívať asi štvrť hodiny a to asi pre údiv... FUJ, aj to bolo veľa!
fakt ten Segal...to je katastrofa ....potom tie filmy ktorym nechapem napriklad metrix a pod.,alebo to trhni si kde hra Paris Hilton..dokonaly trapas ten film ...a podobne somariny parodie a take... vedia ma kvalitne vytočiť taketo filmy ...
@dee99 suhlasim, rec je nudna kktina. niektori ludia beru horory moc vazne, tak preto sa im to pacilo haha inak, odporucam ti pozriet horor Mucednici, lepsi horor som este nevidel za cely moj zivot ^^
urcite film RRRrrr od zaciatku az po koniec som nechapala o co tam ide a uz vobec nie ked sa s praveku dostal do obchodu s elektronikov a predavac mu vysvetloval ktore spotrebice su zlacnene ... mno hroza
Najhorší film je ten ktorý v človeku nevyvolá žiadnu emóciu nezanechá v ňom niečo čo by si odniesol do normálneho života a je totálne trápny takže ktorýkoľvek Americký film s jednoznačným koncom a plný stále tých istých "vtipov". Stačí si vybrať hocijakú rodinnú komédiu z Hollywoodu a myslím si že každý vie ako skončí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
Bez zmyslu,bez efektov..Na tú dobu boli lepšie filmy...Oveľa lepšie
a @3 + jackie chan
silent hill? efekty to malo paradne.. aspon..
hlavna redakcia zbytocnych programov uvazda : najhosi serial vsetkych cias - dallas a po nom nasleduje megafilm upir z ferratu.
a blair witch ani nehovorim,keď som to dopozeral tak som si myslel že sa mi nestiahol celý film,stale som len čakal kym sa niečo udeje,dvojka to isté
» www.csfd.cz/film/20822-buls...
» www.csfd.cz/film/189983-trh...
a paródie ako Distaster Movie
a potom ja osobne nemám rada Mechanický pomaranč, ja nehovorím, že je to zlý film, len mu proste neviem prísť na chuť
a myslím, že by sa toho našlo viacej, len si momentálne nespomeniem
Metrix
Terminator a take dalšie...
inak u mna vitazi americky ninja a podobne, proste tak zly je ten film, ze je to komedia a da sa na tom solidne zarehotat
Pre niekoho najhorší horor, avšak pre mňa fascinujúci...
najväčšia somarina na svete.
+ všetko so stevenom segalom
ale z tych znamejsich Pustna burka. Celkovo tie Sandlerove filmy nemusim ale hento bola takaa hlupost.
Zohan bola podľa mňa jedna z najlepších komédií
legendárne
po tom filme som sa mala chuť zabiť
Hellraiser 2
inak ľubovoľný kinematografický počin s:
prezidentom USA
modrozeleným filtrom
trblietavým faggotom
dieťaťom a jeho zvieraťom
@matii pamätáš si niečo viac z toho maďarského filmu?
"tamto je vysoko koncentrovaný peroxid + gloomy modrý filter"
Vydržal som sa dívať asi štvrť hodiny a to asi pre údiv... FUJ, aj to bolo veľa!
a ešte ma napadá American Psycho, to bol des, po dlhom čase zase film čo som nedokázal dopozerať...
Ale každý na to máme iný názor
A ešte Butterfly Effect.
@charlottkkaa mne sa z hp najmenej páčila 6 bolo tam dosť málo o knihe, naproti tomu si mylsím že 7 je úplne pecková! aj 4 a 5 sa mi páčila
a úplne hrozný film, na ktorý som bola (nechtiac) aj v kine, bol Roming
(sorry xarwenxy )