Ordinácia je taká sprostosť, že stále nechápem ako to môže niekto pozerať Za chvíľu si budeme vyberať najlepší a najhorší seriál z Tureckej produkcie, kedže JOJ ide v stopách Šeherezády
myslim, ze ordinacia je zo vsetkych svk serialov najnormalnejsia ... profesionali, mafstori, panelak a este tie kktiny, co ani neviem ako sa volaju, to je strasny trapas ... mafstori sa este niekedy dalo pozriet, ale teraz to strasne upadlo ...
normalne ma prekvapuje, ze ordinacia ma tolko hlasov
Všetko sú to, podľa mňa, totálne pičoviny. Mám predsudky voči slovenským a českým seriálom, ale väčšinou si pozriem aspoň jednu časť, aby som nehovorila, že to je kravina, keď som to ani nevidela.
Nemám ich rada, tie herecke výkony, dialógy, kvalita a všetko...
MAFSTORY zbožňujem ale fakt rada to pozerám a smejem ordináciu nemusím nemám rada to prostredie panelák som ešte na začiatku mohla ale teraz moc postáv mi tma behá moc zložité a odsúdené nejak mi to nesadlo neľúbilo sami to také to bolo moc tvrdé také drsné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mafstory je epic uber trapna pičovina a hentie dva som nikdy nevidel.
aj tak najlepší seriál bol ten, čo zrušili - V mene zákona
normalne ma prekvapuje, ze ordinacia ma tolko hlasov
Nemám ich rada, tie herecke výkony, dialógy, kvalita a všetko...