vacsina kde divny teepaci v teplakoch a mikine XXXXXXL vypravaju do mikrofonu (tusim sa tomu nadava hop-hop), je aj par dobrych (ani to nemusim) ale to je zanedbatelne mnozstvo
ako samozrejme rihanna a jej kamarátky to čo púšťajú do éeteru no grc...
no keď som si prečítala názov tejto diskusie prvé ma napadlo hneď
Eric Prydz - Call on me... proste tú pesničku som bohužiaľ musela počuť viac krát, nemohla som to odignorovať ako rihannu... takže pre mňa je to asi, fakt hnusné spomienky aach...
a mala som ešte jednu takúto hroznú skúsenosť, keď som na hodine telesnej výchovy chcela meditovať, lenže baby zapli aerobic, ten šiel polhodiny a cvičili tam stále na tú istú pesničku kde boli asi dva riffy ja som myslela že sa zbláznim proste nič iba tuc tuc fuj... alebo aj minule ženská v buse kurnik ešte vedľa mňa sedela pustila nejaký rap no neviem tie rádiové sračky ako cez sluchátka ale hučalo jej to... pozerám - mňa nenaserieš... a zapla som si svoje do uší a samozrejme pekne nahlas mi to hralo
ja neznášam všetko na štýl "Tokio Hotel" ... keď to počujem tak plačem (že prečo) ja a keď som videla ich ksichty v telke sa mi tak roztriasli ruky, že som nemohla prepnúť a, a..no neprajem to nikomu zažiť
Beautiful Girls od toho vypapaného černocha (neviem mu momentálne prísť na meno)...trhám si vlasy na ulici, keď to niekde začujem....tak neskutočne slizký song...awrrrgh...
uff... no celkovo nemozem ani len pocut hip hop.. predosvetkym slovensky,.. taktiez rap, techno, disco, a podobne veci...
ale naozaj skutocne hnusna pesnicka ?... no urcite od dej Duffy co v nej meeka jak koza..
a Umbrella samozrejme si tiez zasluzi opomenut... a este take veci jak Tokio Hotel
celkovo sa nemôžem povzniesť nad hip hop... a nejaké techno tiež nemusím... a potom samozrejme tá 1000krát ohraná "hudba" v rádiu typu Rihanna, Beyonce a neviem kto všetko ešte...
všetko od pussycat dolls kde tie štetky vyhrabali to fakt neviem. spievať tam vie jedna a aj to na piču, pesničky sú suché a plytké proste prepadák pre dievčence čo za každú cenu chcú byť in
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
O-Zone všetky :p
ale v tom, ktory je NAJLEPSI, mam uz dlhu dobu jasno. tento!
"dám vám ruku na pusu,
potom vám strčímm gule od pohára od šampusu"
:/
@12 oplati sa kuknut vsetky jeho videaa niejeto recesia je to ...... to sa ani neda povedat
a momentálne výrazne vedie tá jebnutá "vyrobená pre mňa" od šibnutého Desmodu.
úplný humus=D
no keď som si prečítala názov tejto diskusie prvé ma napadlo hneď
Eric Prydz - Call on me... proste tú pesničku som bohužiaľ musela počuť viac krát, nemohla som to odignorovať ako rihannu... takže pre mňa je to asi, fakt hnusné spomienky aach...
a mala som ešte jednu takúto hroznú skúsenosť, keď som na hodine telesnej výchovy chcela meditovať, lenže baby zapli aerobic, ten šiel polhodiny a cvičili tam stále na tú istú pesničku kde boli asi dva riffy ja som myslela že sa zbláznim proste nič iba tuc tuc fuj... alebo aj minule ženská v buse kurnik ešte vedľa mňa sedela pustila nejaký rap no neviem tie rádiové sračky ako cez sluchátka ale hučalo jej to... pozerám - mňa nenaserieš... a zapla som si svoje do uší a samozrejme pekne nahlas mi to hralo
ale naozaj skutocne hnusna pesnicka ?... no urcite od dej Duffy co v nej meeka jak koza..
a Umbrella samozrejme si tiez zasluzi opomenut... a este take veci jak Tokio Hotel
Ale toto je number one