raz som mala zlomenú ruku.. svinsky to bolelo ale našťastie sa to pekne zrástlo a ako keby sa to ani nestalo to bolo myslím najbolestivejšie a najhoršie asi keď som si vybila predný zub xD
som drbol tvarou do takej zliatinovej zrde, nos nejak divne nakrivo..usta ani nespominam...dva zuby na sracky a odtlacky po nich su dodnes v tej zrdi.....no co, basket sme hrali =D
asi trikrát hlava , a štyrikrát zlomenú ruku,najhorššie vetdy ked som spadol z troch schodov rovno an betonovú podlahu a to týžden pred dovolenkou k moru
Mala som už štyri úrazy, pri ktorých sa dala zlomiť chrbtica (konštatovanie lekára), ale vždy sa to obišlo len s nejakým opuchom či modrinou...Nikdy sa mi nič vážne nestalo, pričom som schopná padnúť z neuveriteľných vecí neuveriteľným spôsobom.
ale najhoršie bolo to vľavo ta ľavá ruka najprv povedal ze je to nadlomene neskor zlomené potom našiel dalšiu prasklinu tu nizsie a potom na mna vytiahly skalpel ale ja osm sa nedal x)
@akuska behal som po skole a v maximalnej rychlosti nadrbal kolenom do zarubne zaujimave, ze nebolelo no nemam ho kratsie, akurat o par mm sirsie mi zhrubla kost, lebo som mal v nom klince
ja som mala rozbite obe kolena(samozrejme za všetko moze bicykel a zlomeny prst, ked som hrala vibijanu..ale to som ani nevedela ze je zlomeny a hrala som dalej len ked mi to potom napuchlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Zopár vážnejších pádou na biku, napr, z cca dvojmetrovej výšky bez prilby rovno na hlavu, alebo prepchnutie brucha riadidlami
asi trikrát hlava , a štyrikrát zlomenú ruku,najhorššie vetdy ked som spadol z troch schodov rovno an betonovú podlahu a to týžden pred dovolenkou k moru
Mala som už štyri úrazy, pri ktorých sa dala zlomiť chrbtica (konštatovanie lekára), ale vždy sa to obišlo len s nejakým opuchom či modrinou...Nikdy sa mi nič vážne nestalo, pričom som schopná padnúť z neuveriteľných vecí neuveriteľným spôsobom.
dasno - to bola ina bolest
všetky moje úrazy x)