Aká je podľa vás najhoršia kombinácia jedál? Bola tu nejaká diskusia o rožkoch s jogurtom, mňa teraz vážne dorazilo, keď si kamoška dala mäso, knedľu a ku tomu kečup... Čo také vy považujete za najhoršiu kombináciu, akú ste videli u niekoho jesť s chuťo
teda, kečup mám rada. ale ak je jedlo, ktoré má proste svoju špecifickú chuť a niekto tam nakydá kečup a tú chuť proste celú prekryjem, tak to je pre mňa to najnechutnejšie barbarstvo na svete
mne je dost blbo ked pocujem o pikantnej majoneze s hocicim. len chut si predstavim a uz :! asi to bude tym, ze som sa jej pred par rokmi prejedla az mi bolo zle ale kombinacia? podobne ako @3 . kecup kryje tu dobru chut jedla
pamätám sa, ako u nás bola raz na návšteve jedna tehotná známa. tá skombinovala melón s horčicou. mne sa prevracal žalúdok a len tak tak som obsah večere nevydávila niekam na stoličku
Ja miesam jedno cez druhe, co ale fakt neznesiem je sladke v hociakom jedle. Proste pridem domov hladny tak sa chcem najest a nie olizovat cukrarovi rit.. Takze ak mam hawaii tak sa musim velmi premahat aby som zjedol ten ananas..
nepoznám najhoršiu kombináciu. ja strávim všetko bez ujmy a dokážem sa stravovať aj u kamaráta, ktorý ehm... povedzme, že aj on má problém zjesť svoje výtvory
Špagety s kečupom, ako toto barbarstvo keď vidím tak som schopný zabíjať toho kto to spôsobil, nehovoriac o tom, že sa mi z toho prevracia šesťkrát žalúdok.
Dehonestácia špagiet a vlastne všetkých cestovín, ktoré sa majú podávať s omáčkou.
ak s kamosku sa dost casto nudime a tek u nas vznikol napoj s nazvom SYRUPHNACKA=D to je tak ze dam mlieko kecup horcicu granko vodu stavu z citrona a otruby=D to ked skusite naozaj "neodolate"=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
čokoľvek s kečupom vlastne.
teda, kečup mám rada. ale ak je jedlo, ktoré má proste svoju špecifickú chuť a niekto tam nakydá kečup a tú chuť proste celú prekryjem, tak to je pre mňa to najnechutnejšie barbarstvo na svete
a palacinky s nutelou a uhorkami
to proste nezvládam. alebo tiež karbonátky s horčicou.
a raz známy jedol paštekový rohlík so salámou a banánom...pekná kombinácia
Potom som celú noc presedel na záchode, tak odvtedy to už nerobím. =D
Tam mi nejde dokopy hlavne to slané cesto s ananásom.
k tej pizzi, raz som bol na masaričke v žiline v pizzerií karolina a tam jedli hawai s klobáskou...
filip
Dehonestácia špagiet a vlastne všetkých cestovín, ktoré sa majú podávať s omáčkou.
a mam rada surove cesto...................ale koli salmonelofobii som sa ho vzdala